zaterdag 15 oktober 2022 8377

KARSU 15/10/2022

Maya Shanti

Zangeres en pianiste Karsu heeft met haar unieke blend van pop, jazz en Turkse muziek over de hele wereld opgetreden, stond drie keer in de befaamde Carnegie Hall in New York en speelde twee keer op het North Sea Jazz Festival. Na het uitbrengen van verschillende debuutalbums, waar ze overigens in 2016 een Edison in ontvangst voor mocht nemen, tourde Karsu in vele landen en is haar ster reizende in Turkije, waar haar concerten steevast uitverkocht zijn.

Op 15 oktober 2022 gaat Karsu een onvergetelijke avond neerzetten in de Grote Zaal. Mis het niet!

Archief
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

Eind 2019 kwam het gelijkmatige album ‘Karsu’ uit; een album met wederom zelfgeschreven Engels – en Turkstalige teksten. Hiermee deed Karsu haar eerste echte clubtour door Nederland. Ook volgde onder meer een uitgebreide tour in Turkije. Er stond een wereldtour op het programma, maar helaas gooide COVID-19 roet in het eten. Ze heeft echter niet stilgezeten.

Dat Karsu van alle markten thuis is, laat wel blijken. Zo heeft ze begin 2021 een maandelijkse foodcolumn in Chantal Janzen’s magazine &C. Haar nieuwe single ‘Sonunda’ kwam binnen op nummer 1 in de Turkse charts en op 9 augustus 2021 startte haar eigen kookprogramma ‘Karsu’s Turkse Keuken’ op 24Kitchen. Ook was Karsu te zien in het programma ‘Beste Zangers’ op NPO1. Haar talent, diversiteit en spontane persoonlijkheid werden breed omarmd door de Nederlandse kijkers. Ook haar carrière in Turkije groeit en groeit; ze kreeg haar eigen muzikale talkshow, dat ze maakte voor de Turkse Netflix BluTV en doet uitverkochte shows. Maak je klaar voor een aanstekelijke muzikale show die keer op keer haar fans verrast!

 

Support: Maya Shanti
De 24-jarige singer-songwriter Maya Shanti zingt met haar pakkende stem over de pracht en de pijn in het leven. Al tijdens haar studie op de Herman Brood Academie was ze een ambitieuze muzikant. Zo stond ze voor een uitverkochte zaal in Paradiso, deed ze samen met The Pierce Brothers het voorprogramma van Tash Sultana en werkte ze samen met Mr. Probz.

 

Dit concert is in samenwerking met ProJazz.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

Karsu blaast kijkers en collega's omver in Beste Zangers: ‘Ik wist niet dat ze zó goed was’

AD