KALEIDOSCOOP

zaterdag 23 september 2023 2023

Het is tijd voor de derde editie van Kaleidoscoop in het Paardcafé, Den Haag. Dus maak je prachtige zelf en ally friends klaar voor een inclusieve* queer-night gevuld met goede vibes, games, muziek en begin je op te warmen om te schitteren voor onze hot tunes! ️Onze avond begint lowkey, waardoor iedereen de kans krijgt om gelijkgestemde mensen te ontmoeten onder het genot van een drankje, spelletjes spelen en genieten van enkele queer artiesten en langzaam – as smooth as your pick up lines-  zal de avond overgaan in een warme avond uit! Wees voorbereid op queer-joy, een gevoel van gemeenschap, verbinding, silliness en sexyness – en vooral: voel je vrij om je unieke zelf te zijn!

Let op; (ver)koop tickets enkel via Ticketswap. Via andere wegen zijn helaas oplichters actief. De ticketswappagina voor Kaleidoscoop vind je hier.

LGBTQ+ QUEER
archief
  • €5,00 *
  • Café
  • 20:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

We hanteren een ‘Good Vibes Only’-beleid. Het creëren van een veilige(re) ruimte voor de queergemeenschap waar iedereen kan genieten van vrij zichzelf zijn is onze prioriteit nr. 1. Dus tijd om alle slechte vibes in je prullenbak te stoppen, vriendelijkheid en liefde in je hart te stoppen en onthoud: consent is hot! Bekijk ons beleid en meer informatie over de avond op ons instagram-account: @kaleidoscoop.events. En als je vragen of feedback hebt over het evenement, aarzel dan niet om ons een DM te sturen of te e-mailen ([email protected])

Paardcafe is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen. PAARD en Kaleidoscoop Events streven ernaar om alle nachten zo inclusief mogelijk te maken. Het is belangrijk dat er buiten een kleine trap is om het cafe binnen te komen, en ook een trap naar de kelder waar de toiletten zich bevinden. Binnen zijn er ongeveer 10-20 zitplaatsen om ’s nachts te zitten. Stuur ons een DM of e-mail voor meer info over toegankelijkheid.LGBTQ+QUEER21+