zondag 15 mei 2022 8377

JULIAN SAS

Vol energie, met een nieuwe tour en met een nieuw album staan Julian Sas en zijn band aan de vooravond van een nieuwe fase in hun succesvolle loopbaan. Voor het nieuwe album ‘Electracoustic’ waren zijn emoties de inspiratie voor de songs. Een ongewone titel voor een bijzonder album want de plaat bevat 2 sets van 12 nieuwe songs: 1 maal in de elektrische uitvoering en 1 maal in de akoestische versie. Op 15 mei staat Julian Sas en zijn band in PAARD.

 

 

Klinkt als Gwyn AshtonBluesbluesrockelectronicgitaarsolorock
Archief
  • € 22,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 3,00 servicekosten

De gedwongen stilte was een emotionele periode voor Julian en zijn mannen. Niet alleen door de pandemie maar ook door het verlies van vriend en medemuzikant Fotis Anagnostou. Met vernieuwde energie en een nieuw album zijn ze vastbesloten om hun reputatie als één van Nederlands beste live acts volledig waar te maken. Hun nieuwe album ‘Electracoustic komt uit op 4 maart 2022 als 3 LP set (gelimiteerde oplage) en 2 CD set.

 

 

Julian Sas is a veteran blues rocker with a cohesive set of band mates. The music he makes has always straddled the blues rock line and always will

Blues Blast