dinsdag 7 november 2017

JUICE CREW w/ Big Daddy Kane, Kool G Rap, Roxanne Shante & more

PRESENTED BY THE ULTIMATE ’88 HIPHOP REUNION & PAARD Met Big Daddy Kane, KOOL G RAP, Roxanne Shante, Masta Ace, MC Shan én Craig G.
De Amerikaanse rapgroep Juice Crew was “hiphop’s first family” in 1980 en pakte zo’n beetje de meest legendarische artiesten uit de geschiedenis van hiphop samen. Dit jaar komen zij met een exclusieve show naar Paard: verwacht een avond gevuld met dikke classics, een natte droom voor liefhebbers van old-school. Dit wordt gruwelijk.

Hip Hop- Rap
Koop tickets
  • € 40,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Zo was Big Daddy Kane dé inspiratie voor vele hiphop grootheden die later volgden zoals Nas, Big L en The Notorious B.I.G. Om zijn weerzinwekkende flow kan niemand heen; noem hem gerust éen van de beste MC’s in de geschiedenis van de hiphop. De verhalenverteller van de groep is held Kool G Rap, geliefd om zijn zieke rhymes.  Roxanne Shante is er voor de vrouwelijke bijdrage: haar waanzinnige talent bracht haar op 15-jarige leeftijd al bij de Juice Crew. Dan is daar nog Craig G, dé koning in improvisaties, de man die je niet tegenover je wilt hebben in een rap battle. MC Shan ken je o.a. van zijn bijdrage in de klassieker ‘Informer’ met Snow. Het al indrukwekkende rijtje namen is rond met Masta Ace, zeer gewaardeerd om zijn grappige skits en interessante lyrics.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 oktober

BAZART

Donkere indiepop in de moedertaal...

Koop tickets
Er is zeker meer dan ‘Goud’ wat blinkt in het inventieve repertoire van het Belgische Bazart, maar hun mantra ‘Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel’ kan bijna op een dekbedovertrek worden geborduurd. Henk Koolen,
Paard - Programmeur
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.