dinsdag 7 november 2017

JUICE CREW w/ Big Daddy Kane, Kool G Rap, Roxanne Shante & more

Support: Deams

De verschillen tussen de hiphop artiesten in Paard komend seizoen zijn zo groot als de bankrekening van Lil Kleine. Lees hier waarom.

PRESENTED BY THE ULTIMATE ’88 HIPHOP REUNION & PAARD Met Big Daddy Kane, KOOL G RAP, Roxanne Shante, Masta Ace, MC Shan én Craig G.
De Amerikaanse rapgroep Juice Crew was “hiphop’s first family” in 1980 en pakte zo’n beetje de meest legendarische artiesten uit de geschiedenis van hiphop samen. Dit jaar komen zij met een exclusieve show naar Paard: verwacht een avond gevuld met dikke classics, een natte droom voor liefhebbers van old-school. Dit wordt gruwelijk.

Archief
  • € 40,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Zo was Big Daddy Kane dé inspiratie voor vele hiphop grootheden die later volgden zoals Nas, Big L en The Notorious B.I.G. Om zijn weerzinwekkende flow kan niemand heen; noem hem gerust éen van de beste MC’s in de geschiedenis van de hiphop. De verhalenverteller van de groep is held Kool G Rap, geliefd om zijn zieke rhymes.  Roxanne Shante is er voor de vrouwelijke bijdrage: haar waanzinnige talent bracht haar op 15-jarige leeftijd al bij de Juice Crew. Dan is daar nog Craig G, dé koning in improvisaties, de man die je niet tegenover je wilt hebben in een rap battle. MC Shan ken je o.a. van zijn bijdrage in de klassieker ‘Informer’ met Snow. Het al indrukwekkende rijtje namen is rond met Masta Ace, zeer gewaardeerd om zijn grappige skits en interessante lyrics.

Deams
Deams is één van de eerste Nederlandse rappers die in Nederland en in het buitenland naam heeft gemaakt in de hiphop- en rap scene. Zo is hij de eerste uit Nederland afkomstige MC die in New York optrad en in het hiphop magazine ‘The Source’ is vermeld en onder andere daarmee Nederland op de kaart heeft gezet. Op zijn laatste EP ‘The Legacy’ werkten een indrukwekkend rijtje gastmuzikanten mee zoals Big Daddy Kane, Ice-T, De La Soul en Chuck D van Public Enemy.

 

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur