DOUBLE BILL: JUDY BLANK + FUTURE HUSBAND

DOUBLE BILL

donderdag 5 september 2024

Judy Blank is een Nederlandse singer-songwriter die bekend staat om haar mix van folk, pop en Americana. Ze begon haar carrière in 2013 door deel te nemen aan “De Beste Singer-Songwriter van Nederland”. Hoewel ze de wedstrijd niet won, viel ze op door haar unieke stem en persoonlijke liedjes. Future Husband’s muziek is een pakkend en verslavend indiepop liedje waarin de opbeurende muziek en de soulvolle stem van Adura Sulaiman prachtig samenkomen. Sulaiman beschrijft het geluid van Future Husband als een mix van intieme reflectie en grootse, filmische gebaren.

Met een Double Bill combineren we twee acts waarvan wij denken dat ze muzikaal perfect bij elkaar passen. Twee hoofdacts betekenen dubbel zoveel ontdekkingen en dubbel zoveel plezier.

folk indie-pop pop
koop tickets
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Judy Blank

Als Judy Blank je zou vertellen dat ze is opgegroeid in een strandstad in Zuid-Californië, zou je haar waarschijnlijk geloven. Maar niets is minder waar. De uit Utrecht afkomstige indiefolksensatie met blauwe ogen staat bekend om haar eclectische geluid. Haar muziek ligt ergens tussen de meidengroepen uit de jaren ’60 en indie/garagerock, maar ze verliest nooit de intimiteit van een singer-songwriter. Of ze nu met haar band in een donkere bar in Los Angeles staat te grooven of in een stil theater met alleen een gitaar, ze is er zeker van dat ze je meesleept met haar grillige liedjes, magnetische podiumprésence en pijnlijk relateerbare teksten.

Future Husband

Future Husband bracht in 2021 als solo project van Adura Sulaiman haar eerste Ep uit. Met de single “Ritual” maakte ze indruk in de indie scene en verscheen op o.a Grasnapolski, Best Kept Secret en Noorderslag. Na een periode van transformatie besloten ze verder te gaan als band. Met hun blik op de toekomst, verschijnt dit jaar hun debuut album.

DOUBLE BILL: JUDY BLANK + FUTURE HUSBAND

donderdag 5 september 2024

koop tickets