zondag 29 maart 2020

JOHNNY CASH ROADSHOW

The Johnny Cash Roadshow is zo’n authentieke en overtuigende tribute aan ‘The Man in Black’ himself Johnny Cash dat de Cash familie de show goedkeurde. Dat maakt het de enige tribute show waarbij de familie dat deed. En het is niet moeilijk te zien waarom! Sluit je ogen en je ziet Cash voor je staan, open je ogen en hij staat er ook, samen met zijn band en zijn vrouw. Clive John en Emily Heighway belichamen de onmiskenbare energie van Cash en zijn vrouw June op zo’n natuurlijke manier. Een must-see voor iedere Cash fan!

Klinkt als Johnny Cash
Koop tickets
  • € 25,50
  • € 30,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

50 years of San Quentin
Tijdens dit optreden brengt de Johnny Cash Road Show een ode aan het legendarische album ‘Live at San Quentin’, dat dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert. Je hoort songs van deze iconische plaat aangevuld met Cash klassiekers, vertolkt door misschien wel de allerbeste Cash Tribute die er is.

"As one of the world's leading Johnny Cash experts, I felt that 'Johnny Cash Roadshow' love what they are doing. Genuine and real stuff, lots of passion with respect and Love for the greatest man of all, my best friend - Johnny Cash"

Lasse Lindfors – Author of ‘Hello Sweden, I’m Johnny Cash,’ and lifelong friend of Johnny Cash & June Carter

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur