zaterdag 29 augustus 2020

JOHNNY CASH ROADSHOW [nieuwe datum]

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst van 29 maart naar 29 augustus 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer.

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 6 april geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws.
Lees hier meer.

Op dit moment staat de telefoon roodgloeiend en stromen de mailtjes binnen. We vragen uw begrip en niet te bellen naar Paard omdat we momenteel niet iedereen van een antwoord kunnen voorzien.

————————-

Klinkt als Johnny Cash
Koop tickets
  • € 30,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

The Johnny Cash Roadshow is zo’n authentieke en overtuigende tribute aan ‘The Man in Black’ himself Johnny Cash dat de Cash familie de show goedkeurde. Dat maakt het de enige tribute show waarbij de familie dat deed. En het is niet moeilijk te zien waarom! Sluit je ogen en je ziet Cash voor je staan, open je ogen en hij staat er ook, samen met zijn band en zijn vrouw. Clive John en Emily Heighway belichamen de onmiskenbare energie van Cash en zijn vrouw June op zo’n natuurlijke manier. Een must-see voor iedere Cash fan!

50 years of San Quentin
Tijdens dit optreden brengt de Johnny Cash Road Show een ode aan het legendarische album ‘Live at San Quentin’, dat dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert. Je hoort songs van deze iconische plaat aangevuld met Cash klassiekers, vertolkt door misschien wel de allerbeste Cash Tribute die er is.

"As one of the world's leading Johnny Cash experts, I felt that 'Johnny Cash Roadshow' love what they are doing. Genuine and real stuff, lots of passion with respect and Love for the greatest man of all, my best friend - Johnny Cash"

Lasse Lindfors – Author of ‘Hello Sweden, I’m Johnny Cash,’ and lifelong friend of Johnny Cash & June Carter