donderdag 24 september 2020

JOE BUCK [Geannuleerd]

Deze show hebben we helaas moeten aflasten vanwege de Corona maatregelen. De ticketkopersontvangen mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Joe Buck is een singer-songwriter van Nederlandse bodem. Tijdens Giels Talentenjacht bereikte de zanger de laatste elf. Niemand minder dan Platina-verkopende zangeres Ilse DeLange was zo onder de indruk en bood hem een deal aan bij haar label. Sindsdien is de Zeeuwse singer-songwriter regelmatig in Nashville, the world captital of country music, te vinden. Joe stond als eerste Nederlandse artiest op CMA Fest, hét grootste countryfestival van Amerika.

countrypopsinger-songwriter
Archief
  • € 16,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Sjoerd de Buck, zoals de zanger echt heet, studeerde in 2017 af. Dat deed hij aan de Tilburgse Rockacademie. De geboren Zeelander deed in 2016 mee aan Giels Talentenjacht. Zijn deelname aan deze talentenjacht zorgde ervoor dat Ilse DeLange hem een contract aanbood bij haar eigen platenlabel FireFly. Dankzij DeLange gaat Joe Buck regelmatig naar Nashville. Daar werkte hij aan zijn muziek. Hier schreef hij onder andere nummers als ‘No Regrets’ en December’.  In 2019 stond Joe Buck voor een uitverkochte Ziggo Dome tijdens het concert van Ilse DeLange. De hit The Way You Take Time’, wat hij met Simon Leferink schreef, is te horen in de commercial van supermarktketen Plus.

Dat is echt heel goed

Ilse de Lange