donderdag 7 juli 2022

JET VAN DER STEEN

jet van der steen: zangeres, contentcreator en creatieveling ineen. Op 7 juli brengt de twintigjarige jet haar eerste eigen EP uit en daar hoort een show bij in PAARD. ‘Mijn allereerste eigen show, met eigen nieuwe muziek. Ik kan niet wachten om op 7 juli te laten zien waar ik met mijn team de afgelopen tijd met zoveel liefde aan heb mogen werken.’

Klinkt als Maan, Bente, MEAUNederlandstaligpop
Koop tickets
  • € 15,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

De jonge jet wist in korte tijd met haar covers en hertalingen op YouTube, Instagram en Tiktok een grote fansbase aan zich te binden. Maar jet heeft een groter doel: Nederland veroveren met haar eigen muziek en zoveel mogelijk live spelen voor haar fans. jet wil maken, maken in de breedste zin van het woord. Maar altijd terugkomend bij datgeen wat haar drijft, dat wat zij moet doen: zingen.

Support: Inge Lamboo
Inge Lamboo schrijft autobiografische nummers. Ze leerde zichzelf gitaar, piano, drums en bas spelen. Op 15-jarige leeftijd begon ze met het schrijven van haar eigen nummers. Op social media vermaakt Inge haar volgers met muziekcontent. Daarnaast zet ze zich in voor anderen die worstelen met hun geestelijke gezondheid en geaardheid.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.