zondag 1 november 2020

JESSE MALIN [nieuwe datum]

Dit evenement zal verplaatst worden. Momenteel is er nog geen datum bekend. We hopen jullie zo snel mogelijk blij te maken met een nieuwe, definitieve datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers krijgen nog een mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

New Yorkse singer-songwriter Jesse Malin begon zijn muziekcarrière als lid van hardcore band Heart Attack op twaalfjarige leeftijd en werd later leadzanger van de invloedrijke punkband D Generation. Intussen heeft de Amerikaan acht soloalbums op zijn naam staan. Sunset Kids is zijn laatst uitgebrachte plaat en bevat nummers met muzikale grootheden als Lucinda Williams en Billie Joe Armstrong (Green Day). Op 1 november 2020 verwelkomen we Jesse Malin in PAARD.

rocksinger-songwriter
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

 

“Het draait allemaal om het overleven en heruitvinden. Ik wilde een plaat maken met de ruimte om daar verhalen over te vertellen. Ik schrijf graag over personages en mensen die ik onderweg tegenkom. De dromers, schemers, hustlers, romantici, geliefden, verlaters en gelovigen”, aldus Jesse. Veel van deze personages leverden een bijdrage aan Sunset Kids, reeds uitgebracht album met zeer persoonlijke liedjes.

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.

It’s a soundtrack to the apocalypse, a command to reconnect before it’s too late, and makes you believe that the P.M.A. (positive mental attitude) that Malin has been preaching for decades just might be enough to save us.

Rolling Stone