JACK AND THE WEATHERMAN

donderdag 26 oktober 2023 2023

Jack and the Weatherman zijn niet te stoppen en komen 26 oktober 2023 naar PAARD. De twee vrienden uit Haarlem spelen zonnige liedjes waar de liefde voor muziek van afspat. Hun songs bedwelmen je onder een bak positieve energie en leren je de schoonheid van het kleine te waarderen.

folk
archief
  • €20,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

De EP’s Something Positive (2014), Homewards (2015) en Some Kind of Purpose (2016) en albums The Lucky Ones (2019) en One of Us (2022) scoren mega-hit na mega-hit. De liedjes roepen op tot eensgezindheid, liefde voor de planeet en het volgen van je dromen. Genoeg reden voor nieuwe doelen, mooie avonturen en bijzondere ervaringen.

Support: Pat Burgener
Begaafd met buitengewoon talent op sneeuw sinds zijn kindertijd, trad hij op 14-jarige leeftijd toe tot het Zwitserse nationale team. Zijn ambitie opende de deuren naar de top en katapulteerde hem meerdere keren naar de top 3. Maar het lot spaart niemand, en net als veel topsporters raakte Pat geblesseerd. Na een snowboardongeval in 2014 gebruikte Pat de tijd buiten de sneeuw om te werken aan zijn tweede passie, muziek. Hij sloeg de handen ineen met zijn broer Max en een jeugdvriend om zijn eigen band te creëren.

“ We komen steeds dichter bij wat we willen overbrengen, zowel muzikaal als persoonlijk “

Berry Krikken (Jack and The Weatherman)