vrijdag 20 april 2018

IVAN DORN

Winner of 2017 MTV European Music Awards for Best Russian Act

Met zijn grensverleggende kledingstijl en het aanstekelijke enthousiasme zorgde Ivan Dorn voor immense populariteit in binnen en buitenland. De zanger, dj en producer wist in zeer korte tijd het grote publiek te charmeren met zijn frisse en catchy pophits.

Archief
  • € 17,50
  • € 20,00
  • € 22,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Ivan werd al snel als idool en rolmodel aangewezen in de Russische popscene en werd gedraaid in prestigieuze clubs en aanbeden door de hippe Russische jeugd. Maar in plaats van een tweede collectie radio hits te maken, kwam hij met een zwoele en inspirerende mix van disco, funk, house en synthpop. “There’s as much geek as there is chic”, bewijst Dorn hier duidelijk mee. Inmiddels is Ivan naar Los Angeles verhuist om te werken aan zijn eerste Engelse album, genaamd OTD, welke uitkomt in maart. Om zijn album te promoten komt hij voor één show naar Nederland en gelukkig is dat in Paard!

Support: Taz Chernill

Taz Chernill is een kleurrijk gezelschap wat folkmuziek maakt op geheel eigen wijze. Originele composities worden vermengd met ongebruikelijke harmonieën, gemixt met een onverwachte twist en ritmes welke verschillende tijden en culturen door laten schemeren. Volgens het viertal zelf ‘recyclen’ ze oude muziek door geluiden op te lappen met een elektronische sound. Ze houden de muzikale erfenis in leven, maar dan passend bij de moderne urban lifestyle. De band treed vaak op bij jazz festivals, met name in Duitsland, maar komt vrijdag mee met Ivan Dorn om jullie op te warmen voor zijn optreden!

Displaying TAZ_6