donderdag 21 maart 2019

INFECTED RECORDS TOUR: Steen, EZG, Steff

Wie deze mannen al langer volgt, weet wat je kunt verwachten. Nederlandstalige rap waarbij de teksten even scherp aankomen als hun snoeiharde beats. Kortom over wie anders kan dit gaan dan over Steen, EZG en Steff. Een concert met deze line-up is niet voor tere zieltjes weggelegd. Dat veel van hun teksten shockerend kunnen overkomen, is ondertussen een bekend gegeven.  Op het 13 tracks durende nieuwe album wordt hier zeker ook niet vanaf geweken. De plaat genaamd ‘Infected’ is een bonte verzameling van lugubere breinspinsels. Of zoals Hip Hop In Je Smoel de geweldige metal vergelijking maakt: “Wie houdt van wilde trapproducties en teksten die je in eerste instantie bij heavy metal-bands verwacht, zit goed met het Infected-album.

Rap
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Op deze nieuwe plaat weten de drie gastheren samen met de zorgvuldig gekozen gastverschijningen slimme woordspelingen te combineren met de meest duistere gedachten en angstaanjagende teksten, zoals we gewend zijn. Want is eerlijk is eerlijk, de mannen zijn goed in wat ze doen.

''Dit zijn raps waarvan je psycholoog gaat lopen bij een psycholoog.''

– Bowie van Loon

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur