donderdag 30 juli 2020 8371

INDIAN ASKIN

Yes! Als een van ’s Lands favoriete rammelrock-acts heeft Indian Askin al vele meters gemaakt. Bij die meters horen ook de anekdotes en de grootsche verhalen. In speciale Corona-opstelling worden de bekende nummers gespeeld maar neemt de band ook de tijd om alle achtergronden uit te wijden; Wat is een ‘Hofi’?, Waar gaat het nummer ‘Island’ over? en bovenal: waarom speelde de band het nummer ‘Asshole Down’ in de kleedkamer bij Lee Towers?. Op 30 juli staat Indian Askin in onze Grote Zaal voor een select publiek. Be there!

Tickets
Solo > je krijgt een eigen stoel met 1,5 meter ruimte erom heen
Duo > met 2 duo tickets mag je met 2 personen naast elkaar zitten mits je een huishouden vormt
Archief
  • Solo of duo (minimaal 2 tickets) €17,50
  • Grote Zaal
  • 21:00
  • 21:45

Sinds 2012 is Indian Askin bezig met het veroveren van Nederland. Met hun hedendaagse invulling van garage-punk speelde de band onder andere op: Best Kept Secret, Lowlands, Paaspop en meer. Ook won de band in 2017 de Edison voor beste nieuwkomer. Maar de band is ook niet bang om moeilijke onderwerpen aan te snijden. Zo sprak frontman Chino in een interview met 3voor12 openlijk over zijn alcoholisme en het taboe dat daar omheen hangt.

Wie een dosis volwassen rock-’n-roll verwachtte in een intense show die technisch perfect in orde was, werd vanavond niet teleurgesteld, want de act heeft alles voor elkaar.

3voor12 Groningen