IMBOS

Album releaseshow

donderdag 23 januari 2025

IMBOS is het Nederlandstalige indie-pop project van zanger en multi-instrumentalist Jelle Imbos. Met zijn energieke live-optredens en indrukwekkende teksten heeft hij al menig podium in Zuid-Holland in vuur en vlam gezet. IMBOS is geen onbekende voor ons; in 2022 stond hij op POWERED BY PAARD 7” single. Wij mogen hem weer van harte welkom heten op 23 januari 2025 met zijn album releaseshow in de Kleine Zaal!

indie-pop nederpop
koop tickets
  • €15,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

De catchy muziek van IMBOS, geïnspireerd op Nederpop uit de jaren ’80 met een hedendaagse twist, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een breed muzikaal palet. Wat begon met vooral een maatschappijkritische noot, is geëvolueerd naar persoonlijke en verbindende verhalen die de boventoon voeren. De vuige synths en dansbare beats sluiten naadloos aan op de gevoelige liedjes en brengen het publiek tijdens liveshows een onvergetelijke ervaring.

In 2025 komt IMBOS met zijn debuutalbum “Een Droom”, waarin hij nog dieper in zijn ziel graaft en zijn luisteraars meeneemt op een meeslepende muzikale reis.

IMBOS

donderdag 23 januari 2025

koop tickets