vrijdag 17 februari 2023 8380

IMBOS – EP RELEASE

Op 17 februari brengt IMBOS zijn splinternieuwe EP ‘De Onheilsprofeet’ uit in PAARD.

IMBOS windt er geen doekjes om. Niet alleen met zijn muziek, ook met zijn teksten probeert hij zich zo diep mogelijk in het hoofd van zijn luisteraars te nestelen. Of het nou gaat om persoonlijk leed, maatschappelijke kwesties of tijdloze dromen, voor IMBOS is stil zijn geen optie meer.

Klinkt als Goldband, Stippenlift, Doe MaaralternatiefnederpopsynthpopEarly bird
Archief
  • € 13,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Ondersteund door soepele beats en vuige synths, die afkomstig lijken uit de tijd dat hij zelf nog een gladde bovenlip had, komt zijn boodschap direct binnen. De sound is niet alleen duidelijk geïnspireerd op de Nederpop uit de jaren’80, het heeft ook raakvlakken met artiesten van nu zoals Stippenlift, Elias Mazian en GOLDBAND.

IMBOS komt met zijn tweede EP, hiervoor heeft hij de samenwerking gezocht met Wieger Hoogendorp (Sophie Straat en GOLDBAND)

Support: Meyendel
Ontmoet Meyendel, ontmoet Jesse en Ingmar.  Een Nederlandstalig duo, waar de werelden van schrijver Jesse Evers en producer Ingmar Spaaij zich verenigen in de magische Haagse duinpan: Meyendel. Samen verweeft dit duo akoestische gitaren met drumcomputers en warme 80s synths.

Politiek activisme, een lekkere synthesizer-beat en een jaren 80 Nederpop sausje. Dat zijn de ingrediënten die de muziek van IMBOS maken tot wat het is.

3Voor12 Den Haag