zondag 14 februari 2021

ILSE DELANGE [nieuwe datum]

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst van 5 september 2020 naar 14 februari 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen. 

————————-

Ilse Delange heeft eigenlijk geen introductie meer nodig toch? Tweemaal zette de zangeres de PAARD-bühne volledig naar haar hand, én tweemaal met The Common Linnets. Hitsingles als ‘I’m Not So Tough’, ‘Miracle’, ‘So Incredible’ en ‘The Great Escape’ zingt heel Nederland massaal mee. Haar een graag geziene gast noemen is een understatement, we staan te trappelen om het aan te kondigen; op 14 februari 2021 staat ze weer in onze Grote Zaal!

Koop tickets
  • € 37,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Mét nieuw materiaal. Begin 2020 brak Ilse ook door bij het grote publiek in Duitsland dankzij haar deelname aan het programma ‘Sing Meinen Song’, de Duitse versie van Beste Zangers. Dit volgde ze op met haar nieuwste album ‘Changes’, waarmee ze laat zien dat ze van alle markten thuis is. Het jaar daarvoor kwam haar roots-album Gravel & Dust uit, waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling kwam. Haar clubshows in het voorjaar van 2021 zullen dan ook niet alleen in het teken staan van haar mooiste hits, maar ook van haar nieuwste werken!