zaterdag 5 september 2020

ILSE DELANGE [nieuwe datum]

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst van 13 maart naar 5 september 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen.

————————-

Ilse Delange heeft eigenlijk geen introductie meer nodig toch? Tweemaal zette de zangeres de PAARD-bühne volledig naar haar hand, én tweemaal met The Common Linnets. Haar een graag geziene gast noemen is een understatement, we staan te trappelen om het aan te kondigen; op 5 september 2020 staat ze weer in onze Grote Zaal!

popRoots
uitverkocht
  • € 37,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

 

Mét nieuw materiaal. ‘Gravel and Dust’ werd geproduceerd door een van Ilse’s grote helden; de legendarische T-Bone Burnett. De man die voor zijn werk 13 Grammy’s won, waaronder voor de soundtrack van O Brother, Where Art Thou? Maakte, en het album Raising Sand van rocklegende Robert Plant en countryzangres Allison Krauss. Hij werkte verder met Roy Orbison, Elton John, Elvis Costello en nu dus aan de nieuwste plaat van een van Nederlands allerbeste artiesten. ‘Gravel and Dust’ is een aanwakkering van een oud vuur; tegelijk een ode aan als een belichaming van de warme zuidelijke Amerikaanse sound. Ingetogen popmuziek van een ijzersterke kwaliteit die Ilse brengt met alles wat ze doet.