zondag 14 februari 2021

ILSE DELANGE [nieuwe datum]

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar de datum 14 februari 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Ilse Delange heeft eigenlijk geen introductie meer nodig toch? Tweemaal zette de zangeres de PAARD-bühne volledig naar haar hand, én tweemaal met The Common Linnets. Hitsingles als ‘I’m Not So Tough’, ‘Miracle’, ‘So Incredible’ en ‘The Great Escape’ zingt heel Nederland massaal mee. Haar een graag geziene gast noemen is een understatement, we staan te trappelen om het aan te kondigen; op 14 februari 2021 staat ze weer in onze Grote Zaal!

popRoots
Koop tickets
  • € 37,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Mét nieuw materiaal. Begin 2020 brak Ilse ook door bij het grote publiek in Duitsland dankzij haar deelname aan het programma ‘Sing Meinen Song’, de Duitse versie van Beste Zangers. Dit volgde ze op met haar nieuwste album ‘Changes’, waarmee ze laat zien dat ze van alle markten thuis is. Het jaar daarvoor kwam haar roots-album Gravel & Dust uit, waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling kwam. Haar clubshows in het voorjaar van 2021 zullen dan ook niet alleen in het teken staan van haar mooiste hits, maar ook van haar nieuwste werken!

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.