woensdag 30 maart 2022

ICONIC ALBUMS: MENTAL FLOSS FOR THE GLOBE [GEANNULEERD]

Deze show hebben we helaas moeten annuleren vanwege de Corona maatregelen. De ticketkopers ontvangen een mail. Niks ontvangen? Neem dan contact met ons op via [email protected] 

Tijdens dit programma staat het debuutalbum Mental Floss For The Globe (1989) van de Urban Dance Squad centraal. Arjen de Vreede (DJ DNA) wordt op het podium geïnterviewd en andere hoofdrolspelers vertellen hun verhaal vanaf een groot scherm. Ook zijn er unieke beelden uit die tijd te zien. Tijdens dit event gaan we terug naar de periode 1986-1991. Naast DJ DNA laten ook bassist Sil Matadin en producer Jean-Marie Aerts hun licht schijnen op de tijd rondom Mental Floss For The Globe via een vooraf opgenomen video interview. De avond wordt muzikaal afgesloten door DJ DNA met een live dj set waarin hij aan de slag gaat met de mastertapes van Mental Floss For The Globe. Kom dus langs en dompel je een avond lang onder in het unieke verhaal van vijf Nederlandse jongens die met hun muziek hun tijd ver vooruit waren.

iconic albumsknowledge
Archief
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Iconic Albums
Tijdens de reeks Iconic Albums staan beroemde albums van Nederlandse artiesten centraal, door middel van interviews met de artiesten en anderen die het ontstaan van deze albums uit eerste hand hebben meegemaakt. Iconic Albums komt uit de koker van Martin Kuiper, ook verantwoordelijk voor de live documentaire avond Behind the Music, Muzikale Voetsporen en video interview platform FaceCulture. Tijdens eerdere edities van Behind the Music in Paard waren Rinus Gerritsen van Golden Earring, Spike van Di-rect en Tim Akkerman te gast. Afgelopen zomer vond in Paard Muzikale Voetsporen – Anneke van Giersbergen eert Kate Bush plaats. De vuurdoop van Iconic Albums – Mental Floss For The Globe was op 15 september 2021 in een uitverkocht De Helling in Utrecht.