HIPHOP INSIDE: NESS, PJOTR & C.I.C.

zondag 14 april 2019 2019

PAARD presents een triple-bill van kwaliteits-hiphop! Op 14 april kun je in het Paardcafé drie unieke en getalenteerde rappers checken: C.I.C (Rotterdam), NESS(Zwolle) en Pjotr(Zutphen) zullen laten zien waarom zij inmiddels alledrie al aandacht hebben vergaard van platformen als 101 BARZ en FunX, en hoe de een het voorprogramma van Dizzy Wright en Reverie wist te bemachtigen, de ander Rico & Sticks op zijn EP heeft, en de derde de Melkweg platspeelde en Most Wanted 2018 wist te winnen. Lyrics om je aan het denken te zetten, harde beats, voor ieder wat wils. Allemaal van kwaliteit. Wees erbij op 14 april, Paardcafé.

hiphop Rap
archief
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

C.I.C
Van stages afbreken op een Broederliefde festival als openingsact, tot het voorprogramma verzorgen van de uitverkochte tour van Dizzy Wright en Reverie uit LA. C.I.C doet het allemaal. De 24-jarige Rotterdammer weet met zijn charisma en energie elk publiek met zich mee te krijgen op zijn energieke tracks. Hij heeft in een jaar aardig naam voor zichzelf opgebouwd dankzij zijn ‘2Real mixtape’ project. Met tunes als ‘Word to Mama’ en ‘Franse tune Avancee kwam de nieuwkomer goed in het licht en dit leverden hem niet alleen tonnen streams op, maar ook een samenwerking met Dessy Hinds van Pro Era records (Joey Bada$$ zijn label) en een plaat met Nitty Scott MC (Kendrick Lamar co-sign)’een release op zijn eigen label met Liam Summers van Sony ATV France en een keiharde samenwerking met The Orchard/Sony Red distributie voor zijn eigen platenlabel (Unlimited vision Records). Zijn muziek heeft een vrolijke en duistere toon en zijn sterk karakter komt hierin goed naar voren; positief, enthousiast en allesbehalve bescheiden. Toen de “domste van de klas ”nu de meest slimste. HighMatland festival! Stage in Duitsland letterlijk kapot had gemaakt, terwijl de headline optrad op hetzelfde moment op een ander podium stond, noemde Thisis50 magazine dit een van de meest magische momenten van het festival en liet C.I.C hiermee zien dat hij een opkomende superster in the making is. Hij is nu ook namelijk de eerste artiest die een short film voor zijn aanstaande EP W.T.U.F. gaat releasen.

NESS
Begin 2019 kwam zijn debuut EP genaamd ‘Dagdromen’ uit van NESS (Ernest Rodziekiewicz), met featurings van o.a. Rico & Sticks verwerkt in allerlei soorten invloeden in de hip-hop scene.In februari 2019 kwam zijn langverwachtte 101 Barz Wintersessie uit, die menig speaker heeft weten op te blazen.  Wat begon met verhalen en gedichten schrijven, is sinds begin 2015 volledige focus op muziek geworden van Zwollenaar (oorspronkelijk uit Polen). Na talloze kleinere shows verkochte hij theater de Spiegel & theater Odeon uit.
De leeftijd maakt niet veel uit, of je nou komt luisteren zijn teksten of wilt springen op de harde beats, iedereen is welkom.

Pjotr
Pjotr is een unieke hiphop-artiest die met een positieve boodschap een brede doelgroep aanspreekt. Middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes weet hij elk publiek geboeid te houden. Aan het begin van zijn carrière heeft Pjotr veel samengewerkt met Snelle. In juli 2017 presenteerde hij zijn eerste solo-project De Invalbeurt. De EP kreeg aandacht van platforms als Puna, 101Barz en Funx Talent. Begin 2018 dropte Pjotr zijn eerste officiële single Bloed Op De Tape, die gelijk werd opgenomen in de Fresh Flows playlist van Spotify. Met een verpletterende live-show in de Melkweg wist Pjotr Most Wanted 2018 te winnen, hiermee voegt hij zich bij een rijtje deelnemers waaronder Ali B, Lange Frans en The Partysquad.