dinsdag 22 oktober 2019

HENK & MELLE

Tijdens de Haagse Popweek presenteren Henk en Melle op 22 oktober hun album ‘We Are All Rockstars‘ in het PAARD.

De CD presentaties van Henk (Hallo Venray) en Melle (o.a.Smutfish) zijn altijd bijzonder. Dit jaar vragen Henk en Melle onder het mom van ‘We Are All Rockstars‘ voor elk lied, een Haagse muzikant om dit nummer te zingen. Zelf nemen Henk en Melle de achtergrondzang voor hun rekening. Remco Prins, Dyzack, Anna Lotte Peperkamp, Janneke Nijhuijs, Pat Smith, Camiel Meiresonne, Suzanne Ypma, Arie Spaans, Tino en Nicko Christansen hebben inmiddels toegezegd de presentatie met een lied te zullen vertegenwoordigen.

 

punksinger-songwriter
Archief
  • € 12,50
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Henk & Melle hebben afzonderlijk van elkaar al een bijzondere bijdrage geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Henk Koorn bracht met Hallo Venray een aantal legendarische rockalbums uit. Melle de Boer heeft met Smutfishs debuut Lawnmower Mind één van de beste Nederlandse rootsalbums op zijn naam staan. Samen, onder de simpele en doeltreffende noemer Henk & Melle, maken ze wonderschone en aaibare singer-songwriter punk.

Hun stemmen passen erg mooi bij elkaar. Henk met zijn gitaar en Melle op een traporgeltje spelen folky liedjes over de meest uiteenlopende zaken.

3voor12