HEL:SLØWED TO HELSLOOT [VERPLAATST]

Op 19 mei neemt Misja je weer mee op muzikale reis

zondag 19 mei 2024

 Let op: dit evenement wordt verplaatst naar 19 mei 2024. Dezelfde tickets (met oude datum) blijven geldig. Ticketkopers ontvangen hierover een mail.

Zesmaal is scheepsrecht, toch? Hij zei dat de vorige Open To Close de laatste zou zijn, maar het lijkt erop dat Misja Helsloot daar toch nog op terug komt – want stiekem is het PAARD een beetje als thuis gaan voelen voor de Nederlandse DJ. En tsja, na twee back2back edities met andere DJ’s (Signum in 2021 en Sean Tyas in 2022), begon het idee om weer eens een eigen Open To Close avond te doen toch wel erg te kriebelen. Dus bij deze de grootse aankondiging: op 19 mei neemt Misja je weer mee op muzikale reis, met Hel:sløwed to Helsloot!

18+
In verkoop
  • Kleine Zaal
  • 17:00
  • 19:00
Nieuwsbrief

Geheel solo zal hij er echter niet staan, want Hel:sløwed is een gezamenlijk project met Michael de Kooker. Een bijzondere samenwerking, waar de heren het afgelopen jaar al een indrukwekkende discografie mee hebben opgebouwd. Van het onnavolgbare ‘In Silence’ in het trance & progressive hoekje tot hun diepere en meer housy remix van Grooveyard’s ‘Mary Go Wild’ en alle tracks en remixen daartussen – hun motto ‘Low Tempo, High Energy’, en de uitvoering daarvan, heeft al vele dance liefhebbers voor zich gewonnen. Hel:sløwed heeft Misja’s inspiratie weer aangewakkerd en de vele dikke Hel:sløwed sets zijn hier het bewijs van. Samen zullen Michael en Misja het muzikale avontuur dat ons die avond opwacht, aftrappen.

Misja vond het tijd om de Hel:sløwed sound meer ruimte te geven in zijn Open To Close concept, maar fans van zijn meer trancy sound, evenals de oude Helsloot klassiekers, zullen ook zeker niet teleurgesteld worden. Met een fijne balans tussen beiden aliassen worden bezoekers getrakteerd op alles tussen donkere beats, diepe progressive en techno-uitstapjes tot zweef-momentjes, uplifting melodieën en genieten met de ogen dicht. Energie als de verbindende factor – en Misja, niet te vergeten. We zien je graag, bij Hel:sløwed to Helsloot, 19 mei in het Paard, Den Haag.

HEL:SLØWED TO HELSLOOT [VERPLAATST]

zondag 19 mei 2024

In verkoop