donderdag 29 oktober 2020

HARVEST ROAD [NIEUWE DATUM]

Ivyvox

Bericht van Harvest Road:

“Helaas zullen wij onze show van 29 oktober aanstaande moeten verzetten wegens privé-omstandigheden! Wij balen hier onwijs van maar voor nu is dit de enige optie.

Kaarten blijven natuurlijk geldig voor de nieuwe datum!

De nieuwe datum zal z.s.m. bekend worden gemaakt op onze social media.”

—-

Dit evenement zal verplaatst worden. Momenteel is er nog geen datum bekend. We hopen jullie zo snel mogelijk blij te maken met een nieuwe, definitieve datum.

Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers krijgen nog een mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Harvest Road is terug. Na een lange tijd zonder zanger te zitten heeft de band sinds de zomer weer een stem, Nikki. Deze hanige rock chick zorgt ervoor dat de lang bebroedde plannen tot uitvoer gebracht kunnen worden. In het najaar van 2019 werd ‘Won’t Pretend‘ gereleased

indiepoprock
uitverkocht
  • € 7,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

2015 Had het jaar van de landelijke doorbraak moeten zijn, maar eindigde met een break tussen de band en zanger. In hetzelfde jaar was de band op onder andere DijkRock, StrandwalFestival, WollePop, kleine zaal Boerderij, Parkroad Café Live in de grote zaal van de Boerderij en bij Countdown Café Live op Radio Veronica te bewonderen. De Westlandse band stond ook in het voorprogramma van Jett Rebel. Dit alles was een mooi hoofdstuk, maar slechts het begin. Nu met een nieuwe zangeres slaat Harvest Road een nieuwe weg in. En is het tijd voor die langverwachte doorbraak.

Support: IVYVOX

All-female powerpop van Haagse bodem! Opgegroeid in een tijdperk waar poppunk- en rockmuziek hoog in de hitlijsten stonden, vertalen deze energieke dames hun favoriete muziek naar de tijd van nu. Meerstemmige zangpartijen, groovy baslijnen, drammende drums en crunchy guitars, it’s all there!

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.