HALLO VENRAY: ALBUM RELEASE PARTY

Monter en melancholiek tegelijk

zondag 18 september 2022 8377

Hallo Venray bestaat 35 (!) jaar, bracht 15 albums uit en het is al die tijd ‘aan’ geweest tussen PAARD en de band. In het oude PAARD was Hallo Venray zelfs een tijdje “huisband”. Het trio vond zichzelf gedurende de jaren meerdere malen opnieuw uit en PAARD groeide gestaag mee. We vinden het dan ook een grote eer dat de band op 18 september hun nieuwe plaat Coffee and Cake presenteert bij ons in de Kleine Zaal.

archief
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Hallo Venray bracht onlangs de happy sad song Jazz uit. “Het lied speelt zich af op de begrafenis van Louis Debij, drummer van talloze nederlandse hits en ik heb hem vaak in de studio in levende lijve mogen meemaken.” Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk.

Hallo Venray is:
Henk Koorn
Peter Konings
Henk Jonkers

Support: Fuzzy Teeth 

Onder de naam FUZZY TEETH brengt gitarist en songwriter Anthony Koenn zijn eigen werk uit. Anthony was van jongs af aan muzikaal actief. Op 15-jarige leeftijd toerde hij met de energieke punkrockbands Forever Saturday en Peach langs de Nederlandse podia. Tijdens liveoptredens krijgt Anthony bijval van verschillende muzikanten en zangers. Zijn muziek is het beste te omschrijven als een versmelting van indiepop, lo-fi R&B en elektronische muziek, een dansbare mix die ervoor zorgt dat je niet stil wil blijven staan!

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.