zondag 25 oktober 2020

HAAGSE POPNACHT 2020

De Haagse Popnacht livestream
Op 25 oktober presenteren Popradar en PAARD samen De Haagse Popnacht livestream: een superluxe latenightshow met onder meer een interactieve Haagse Popquiz, de uitreiking van de Haagse Popprijzen, de Agga Allstar huisband en een selectie van onze eigen ‘Beste Zangers van Den Haag’. Marco Bijsterbosch is host en neemt je mee langs de verschillende rondes quiz, livemuziek en popprijzen.

Je kunt de livestream vanaf 19:30 volgen via de facebook pagina’s van Popradar, PAARD en 3voor12 Den Haag. Aanmelden voor de interactieve popquiz kan hier.

 

Archief
  • € 10,00
  • € 10,00
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Haagse Popquiz
Alle quizmasters verzamelen! You know who you are. In deze schrale tijden valt er eindelijk weer wat te spelen! Je kennis van Haagse muziek van nu tot ver terug in de tijd wordt in verschillende rondes op de proef gesteld. De winnaars van de popquiz scoren een enorm vinyl prijzenpakket waar de crisis nog geen invloed op heeft gehad. Meld je alvast aan via https://bit.ly/3dPqNe4 om thuis mee te kunnen doen met de interactieve popquiz of zorg dat je zondag klaar zit om 19:30, want we gaan direct met gestrekt been erin.

De avond bestaat voor een groot deel uit live muziek. Zo presenteren we “De Beste Zangers van Den Haag”: acht lokale topvocalisten nemen ieder een bekende Haagse hit voor hun rekening onder strakke begeleiding van de huisband. Boaz (Goldband), Emmaly Brown, Bernd Gansebev (De Kraaien), Pat Smith (Splendid/Nachtburgemeester Den Haag), Robin (AVA NOVA), Natousch Gerritsen (Tousch), Tess Merlot en Mariseya zingen een eigen versie van een door hen gekozen song. Ook selecteerde urban/hiphop arts platform G.U.A.P. vier toptalenten L.A. Santana, Nordin Besling, Juulz en Ease om ieder hun beste track te performen in een knallende showcase set. “Samen Tegen Elkaar” podcastmaker Dario Goldbach draagt een column voor en natuurlijk worden weer de vijf jaarlijkse popprijzen uitgereikt, waarop de afgelopen maand al duizenden keren werd gestemd.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca van PAARD is gesloten maar bezoekers mogen wel zelf meegebracht water consumeren. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.