donderdag 9 december 2021

GUUS MEEUWIS [wordt verplaatst]

In verband met de maatregelen rondom Corona wordt er gezocht naar passende vervanging. Momenteel is er nog geen datum bekend maar we zijn er hard mee bezig. Zodra er een nieuwe datum is, ontvangen de ticketkopers mail. 

Ondanks alle maatregelen heeft Guus het afgelopen jaar niet stil gezeten. In poptempel 013 stond hij maar liefst 50 keer op het podium met zijn Club Zoveel show. In het voorjaar heeft hij The Streamers opgericht, een bandcollectief dat met drie livestreams miljoenen Nederlanders heeft vermaakt gedurende de lockdown periode.

Én Guus is de studio in gegaan om een aantal bestaande liedjes in het klein opnieuw op te nemen. Dat laatste heeft geleid tot ‘In De Basis’: naast de release van deze muziek in het najaar gaat Guus weer het land in met een clubtour.

NederlandstalignederpopLaatste kaarten
Archief
  • € 37,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Tijdens zijn ‘In De Basis Clubtour’ speelt Guus de liedjes, waaronder zijn grootste hits, dan in de meest pure vorm, met een hele kleine bandbezetting. Uiteraard wordt het een feest der herkenning, feest dat hij samen met het publiek gaat maken. Het wordt een clubtour, zoals Guus die nog nooit gegeven heeft.