donderdag 28 februari 2019

GOODLUCK

AVA NOVA

Aangezien Nederland op nummer 1 Spotify streams staat van deze Zuid-Afrikaanse band is het misschien wel een bekende van je. GOODLUCK schotelt je een bord voor met daarop elektronica en pop met een klein vleugje jazz en presenteert hiermee een geheel eigen sound die bestempeld kan worden als écht Zuid-Afrikaans. Met deze blend van stijlen willen ze de elektronische pop luisteraar uit dagen om interesse te krijgen in hun zomerse beats met een tropisch tintje. Sluit je ogen en laat je meenemen door de klanken die je tegemoet komen als een fris lentebriesje.

Klinkt als Goldfish, Basement Jaxx, Asteroids Galaxy Tour
Archief
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

In 2017 had GoodLuck zeker geluk toen zij tijdens de South African Music Awards de prijs voor Beste Pop Album wonnen, alhoewel, geluk? Met het geluid dat zij produceren is het een kwestie van talent. En de streams liegen er ook niet om, met zo’n 15 miljoen streams op Spotify en 12 miljoen op YouTube wereldwijd kun je wel stellen dat de band een lekkere fanbase heeft opgebouwd.

AVA NOVA is het project rondom singer/songwriter Robin Dirksen uit Den Haag. Samen met haar producers maakt ze dromerige synthpop met elektronische beats als basis en muziek gemaakt met echte instrumenten. Poppy, maar ongepolijst. Nog maar net afgestudeerd aan de Herman Brood Academie toerde AVA NOVA tijdens de Popronde gelijk al door heel Nederland en vervolgens nodigde niemand minder dan Kraantje Pappie de zangeres uit voor zijn Daddy tour langs de grote poppodia. Een mooie aanloop voor het uitbrengen van haar debuut EP ‘As You Please’ op 1 februari.

"This gloriously talented act have now begun their foray into international waters’’

Daniel Day – Magnetic Magazine

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur