vrijdag 11 december 2020

GOLDBAND DIVJ-TOUR: LATE SHOW [uitverkocht]

De 'Dit Is Voor Jou'-Tour 2020

De bekendste stukadoors van Den Haag, nee van Nederland inmiddels. Want zo hard gaat het met Goldband.

Sinds de release van EP ‘Dun Smeren Geld Verdienen’ in 2019 is het drietal al heel Nederland door geweest. Wat wil je ook met bangers als nazomeranthem ‘Witte Was’, Haagse Song van het Jaar ‘Mijn Stad’, zwijmelklapper ‘Alles Kapot’ of pseudo-SJW-song ‘De Wereld’. Zo veel noemenswaardige songs, in amper twee jaar tijd. Waar stopt dit? In elk geval brengt de Uber Goldband langs PAARD voor een show op 11 december om de nu al legendarische “Dit Is Voor Jou”-Tour op sensationele wijze af te sluiten in eigen stad!

Scoor je tickets voor de vroege show hier.

Klinkt als De Jeugd van Tegenwoordig op schrijverskamp met Henk en Henk boybandhousepopsynthpop
Koop tickets
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 21:00
  • 21:30

Goldband
Milo, Boaz en Karel kennen elkaar sinds hun dertiende toen hun vaders die hen allemaal, naar eigen zeggen: ‘de stuc-game hebben ingerold’. Toen rondom PIP het idee kwam om een boyband-extraordinaire op te richten is alles in een stroomversnelling geraakt. De troffels werden ingeruild voor microfoons en de vroege ochtenden op de bouwplaats werden late uurtjes in nachtclubs. Inmiddels is Goldband wereldberoemd in Den Haag en is de rest van Nederland met de dag een stukje meer fan.

Veilig concertbezoek in PAARD
Via Veiligheidsregio Haaglanden is bekend geworden dat het programma in PAARD de komende tijd door kan gaan met de capaciteit van maximaal 130 personen. Dit betekent dat onze shows in de Grote Zaal ongewijzigd plaats kunnen vinden. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht. Ook gelden er een aantal nieuwe regels: mondkapjes zijn verplicht in het pand (behalve op de zitplaats), onze horeca stopt om 21:30 met uitserveren omdat er na 22:00 geen consumpties meer mogen worden genuttigd. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Heb je Noorderslag eerder zo aan zien staan?

3voor12, op Noorderslag