GLENNIS GRACE

zaterdag 23 april 2022 2022

In verband met de tour van Glennis Grace is deze show verplaatst naar zaterdag 23 april 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen stuur dan een mail naar [email protected]. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

De Nederlandse popdiva Glennis Grace heeft letterlijk en figuurlijk haar grenzen verlegd. In september 2018 stond ze in de finale van America’s Got Talent. De geboren Amsterdamse borduurt voort op haar succes met een tour door haar thuisland. Tijdens deze nieuwe clubtour met haar eigen band, laat ze nóg meer van haarzelf zien.

pop Soul
archief
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:15
Nieuwsbrief

Wie denkt aan de zin ‘Zeg dat je niet hoeft te gaan schat’, denkt aan Glennis Grace. Het meedoen aan de Beste Zangers van Nederland heeft de carrière van de souldiva in een stroomversnelling gezet. De cover van Volumia! werd een grote hit op YouTube en leverde een gouden plaat op. Hier bleef het echter niet bij. Ook met de Ladies of Soul wist Glennis Grace successen te boeken. De gelegenheidsformatie, gevormd ter ere van de overleden zangeres Whitney Housten, wist tweemaal het Ziggo Dome tot de nok toe vol te krijgen. Hierna ging Glennis langs de Nederlandse theaters met de succesvolle theatertour Live in Concert. In 2018 besloot de Noord-Hollandse mee te doen aan America’s Got Talent, waar ze doordrong tot de finale.

Support: Julia Zahra
Als jongste winnares ooit van The Voice of Holland scoort Julia Zahra 2 nummer 1- hits met ‘Oops…I did it again’ en ‘Empire State of Mind’ en stond meermaals voor een uitverkochte Ziggodome en Sportpaleis Antwerpen tijdens de ‘Duizend Spiegels’-tour van Marco Borsato. In 2015 wist Zahra ook het achtste seizoen van ‘De Beste Zangers van Nederland’ op haar naam te schrijven.

Inmiddels heeft de singer-songwriter een eigen EP, ‘Something New’, uitgebracht. De songs zijn in de soul/pop traditie geschreven maar hebben een moderne feel. ‘’Ik wil graag alle liedjes die ik schrijf, ook live in m’n eentje kunnen spelen met mijn gitaar. Maar ik ben niet bang om een elektronische en soulvolle invulling te geven aan mijn nieuwe EP’’ aldus de zangeres. 

 

“ Nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog Meer Van Mij “

Liefs, Glennis.