vrijdag 8 september 2023

GAVIN JAMES

Van straatartiest naar een uitverkochte wereldtour, de Ierse singer-songwriter heeft een lange weg afgelegd en staat op 8 september in onze Grote Zaal.Always”, ”Tired”’, ”City of Stars”, ”Nervous”, de lijst van hits houdt niet op bij deze man. Gavin James zal met zijn warme stem en kwetsbare songs een show neerzetten die elke luisteraars hart raakt.

akoestischpop
Koop tickets
  • € 36,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 3,00 servicekosten

De zanger brak in 2014 door met het nummer The Book Of Love. Een cover van een klassiek nummer geschreven door Stephin Merrit. Deze cover werd met lovende kritieken en vanaf daar werd het alleen maar beter en beter. Zo bracht hij hierna 3 albums uit en speelde hij afgelopen jaren met grote sterren als Sam Smith, Ed Sheeran en Niall Horan. James bracht in juli 2022 zijn derde album The Sweetest Part uit. Een goed ontvangen album die al snel nummer 1 werd in de Ierse albumcharts. In 13 nummers zingt hij over de hoogte- en dieptepunten van liefde en relaties.

James’s shy sincerity gets him out of more than one tight corner, but ultimately the glossy production is at odds with his husky, pliable voice.

Irish Times