donderdag 26 november 2020

FRANK BOEIJEN LIVESTREAM

In navolging van de huidige Coronamaatregelen kunnen we voorlopig helaas maar maximaal 30 personen ontvangen in de zaal. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan de kwaliteit van onze streaming-faciliteiten en daarom kunnen we bij PAARD de komende tijd veel shows online gaan aanbieden. Ook deze show zal deels via de livestream plaatsvinden. Dus vanuit de luie stoel kan er genoten worden van een op-en-top professionele stream met dito geluidskwaliteit. 

Hoe zou de Nederlandstalige popmuziek eruit zien zonder Frank Boeijen? In een carrière die inmiddels veertig jaar beslaat, heeft hij het genre mede vormgegeven. We kennen de hits allemaal:. Zwart WitDe Verzoening en Kronenburg Park, inmiddels solide verankerd in het collectieve geheugen. Op 26 november zal Frank Boeijen optreden in onze Grote Zaal, jij kunt dit vanaf thuis helemaal volgen!

Archief
  • €7,50
  • livestream online (vanuit PAARD)
  • 21:00
  • 21:30

Deze bijzondere tijd vraagt om een bijzonder optreden. Daarom doet Frank Boeijen dit najaar een aantal poppodia in Nederland aan om, in een unieke sfeer, zijn bezoekers een mooie avond te bezorgen.  Met zijn muzikale kompaan Ger Hoeijmakers neemt Frank je mee op een muzikale reis door de tijd.