zondag 16 april 2023 8380

FLOOR JANSEN

Inge Lamboo

Van de Finnish Hall of Fame & multi-platina verkopende Nightwish tot After Forever, een van de allereerste symfonische metalbands, heeft Floor Jansen groot nationaal en internationaal succes gehad. Nu artiesten terugkeren naar het podium, zal Floor furore maken met haar allereerste soloalbum. Zie haar live bij PAARD op 16 april 2023!

Archief
  • € 37,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:45

*incl € 3,00 servicekosten

De veelgeprezen solocarrière van Floor Jansen explodeerde in 2019 toen ze Nederland verraste met haar versie van Phantom Of The Opera met Henk Poort tijdens Beste Zangers. Dat jaar won ze de Nederlandse Popprijs, een prestigieuze prijs voor artiesten die de belangrijkste bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Haar eerste solo-tour, die datzelfde jaar werd aangekondigd, was in minder dan 24 uur uitverkocht, wat de kracht van haar gepassioneerde aanhang benadrukt.

Terwijl de wereld wankelde door het gebrek aan live-optredens van de afgelopen twee jaar, maakte Floor van de gelegenheid gebruik om online contact te leggen met haar fans. Met livestreams en fenomenale covers die miljoenen views kregen, was ze meer dan in staat om fans, oud en nieuw, bezig te houden terwijl ze wachtten op de terugkeer van haar solomuziek en livemuziek.

Support: Inge Lamboo
Inge is een echte duizendpoot. Op 15-jarige leeftijd begon ze haar eigen nummers te schrijven en leerde ze zichzelf gitaar, piano, drums en bas spelen. Inmiddels heeft ze een TikTok-account met meer dan 100.000 volgers waar ze muziekcontent op maakt én is haar tweede single ‘Black Heart’ Song Of The Week op Radio Veronica geworden.