FLEMMING [VERPLAATST]

zaterdag 13 april 2024 2024

LET OP: Vervelend nieuws: vanwege ziekte kan FLEMMING morgen, vrijdag 8 maart, niet optreden. De show zal daarom verplaatst worden naar zaterdag 13 april. FLEMMING, jullie en wij balen enorm van dit nieuws en we wensen FLEMMING beterschap.

FLEMMING brengt frisse, catchy Nederlandstalige pop met een creatieve productie en gevatte teksten. Met zijn debuutsingle “Amsterdam” zet FLEMMING meteen een authentieke sound neer, wat al snel leidt tot succes op zowel de radio als op streamingdiensten.

nederpop pop
archief
  • €35,50 *
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

In 2023 heeft FLEMMING niet stilgezeten, met het uitbrengen van singles zoals ”Hypnose” en “Verleden Tijd”. In zijn nieuwste single, “Champions League”, werkt hij samen met de Nederlandse rapper Boef.

Support: Jesse Hydro

Vanaf zijn studentenkamer, omgetoverd tot thuisstudio inclusief jaren ’80 synthesizers en elektrische gitaren, is Jesse Hydro dag en nacht aan het produceren, schrijven of muzikale TikToks aan het maken. Inspiratie haalt hij uit zijn ‘mooie-woorden-lijst’, opgeslagen op zijn telefoon. Sinds kort gaan deze woordkunsten de ether in, verpakt als frisse Nederlandstalige pop met als gemene deler: een positieve inslag.