zondag 22 maart 2020

FINALE TALENT EVENT 2020

De finale van de achtste editie van TALENT EVENT is op zondag 22 maart 2020 in de Grote Zaal van PAARD.

De entree is GRATIS!

Wie gaat er vandoor met het prijzenpakket bij deze indrukwekkende muziekwedstrijd voor jonge muzikanten uit Den Haag en omgeving? Na vier voorrondes gaat de eindstrijd nu tussen:

BLUESIDE (pop/rock)
D. MEIJER (hiphop)
JOAZ (singer/songwriters)
NORDIN (hiphop)
THE SIN BIN (pop/rock)

Alle finalisten hebben speciaal voor deze wedstrijd een nummer gemaakt over (75 Jaar) Vrijheid. De optredens worden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit: Majel Blonden (directeur Paard), Joan Biekman (adviseur Cultuurschakel), Robin Veldman (producer van o.a. Caro Emerald) en Tom de Bruijn van Speakeasy (winnaar TALENT EVENT 2018). Het publiek stemt ook mee en telt als vijfde jurylid. Kom dus langs om je favoriete act te steunen!

gratis
  • Grote Zaal
  • 12:30
  • 13:00
  • 17:30

PRIJZEN

De jonge artiesten maken kans op een geldbedrag van duizend euro, opnamen in de Basementstudio in Den Haag, ruime media-aandacht en mooie festivaloptredens (Bevrijdingsfestival Den Haag, Kaderock, Zeeheldenfestival, Schollenpop en I Love Hiphop). De website 3VOOR12/Den Haag beloont de winnaar met een fotoshoot en een optreden tijdens een Club 3VOOR12/Den Haag Avond in het Paardcafé. De winnaar krijgt verder korting bij het huren van oefenruimte in Popradar Den Haag en professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van Popradar Music Support.

 

Met dank aan: Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds 1818, Janivo Stichting, Cultuurschakel en Stichting Boschuysen.

Klik hier voor meer informatie.