zondag 22 maart 2020

FINALE TALENT EVENT 2020 [UITGESTELD]

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 6 april geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws.
Lees hier meer.

 

Op dit moment staat de telefoon roodgloeiend en stromen de mailtjes binnen. We vragen uw begrip en niet te bellen naar Paard omdat we momenteel niet iedereen van een antwoord kunnen voorzien.

————————-

  • Grote Zaal
  • 12:30
  • 13:00
  • 17:30

De finale van de achtste editie van TALENT EVENT is op zondag 22 maart 2020 in de Grote Zaal van PAARD.

De entree is GRATIS!

Wie gaat er vandoor met het prijzenpakket bij deze indrukwekkende muziekwedstrijd voor jonge muzikanten uit Den Haag en omgeving? Na vier voorrondes gaat de eindstrijd nu tussen:

BLUESIDE (pop/rock)
D. MEIJER (hiphop)
JOAZ (singer/songwriters)
NORDIN (hiphop)
THE SIN BIN (pop/rock)

Alle finalisten hebben speciaal voor deze wedstrijd een nummer gemaakt over (75 Jaar) Vrijheid. De optredens worden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit: Majel Blonden (directeur Paard), Joan Biekman (adviseur Cultuurschakel), Robin Veldman (producer van o.a. Caro Emerald) en Tom de Bruijn van Speakeasy (winnaar TALENT EVENT 2018). Het publiek stemt ook mee en telt als vijfde jurylid. Kom dus langs om je favoriete act te steunen!

PRIJZEN

De jonge artiesten maken kans op een geldbedrag van duizend euro, opnamen in de Basementstudio in Den Haag, ruime media-aandacht en mooie festivaloptredens (Bevrijdingsfestival Den Haag, Kaderock, Zeeheldenfestival, Schollenpop en I Love Hiphop). De website 3VOOR12/Den Haag beloont de winnaar met een fotoshoot en een optreden tijdens een Club 3VOOR12/Den Haag Avond in het Paardcafé. De winnaar krijgt verder korting bij het huren van oefenruimte in Popradar Den Haag en professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van Popradar Music Support.

 

Met dank aan: Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds 1818, Janivo Stichting, Cultuurschakel en Stichting Boschuysen.

Klik hier voor meer informatie.