donderdag 7 februari 2019

FATOUMATA DIAWARA

Zo’n 7 jaar geleden zette soulzangeres Fatoumata Diawara zichzelf, na een carrière als actrice, op de muzikale kaart met haar debuutplaat ‘Fatou’. Dit bleek de actrice goed af te gaan en haar carrière als zangeres ging als een speer, waarin ze samen mocht werken met o.a de Cubaanse pianist Roberto Fonseca. Na een periode van prachtige momenten en het uitbrengen van een live album werd het inmiddels hoog tijd voor een nieuwe solo plaat. En die kwam! Begin 2018 was daar ineens ‘Fenfo’, wat vertaald kan worden als “Something To Say”.

Let op! We Are Public leden moesten via de website van We Are Public reserveren. Er kan op dit moment niet meer gereserveerd worden!

afropopswingende afrobeatWe Are Public
Archief
  • € 22,50
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

De nieuwe plaat is een indrukwekkend mengsel van haar muzikale bereik waarin ze op een spannende manier laat zien wat ze in haar mars heeft, zonder zichzelf in een hokje te plaatsen. De met soul doordrenkte liedjes gaan van coole melodieuze Afro pop naar lichte blues en terug naar de Afrikaanse beats. Op 7 februari 2019 komt de zangeres naar onze Grote Zaal met deze prachtige songs en andere klassiekers van haar platen. Wij zijn heel benieuwd!

In samenwerking met ProJazz.

Fenfo proves her to be one of the most dynamic voices in Afropop today.

Popmatters