Fotograaf: Jassir Jonis
zondag 31 mei 2020

FAR I presents: The Samsara Tour [uitgesteld]

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 1 juni geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws. Lees hier meer.

hiphopurban
  • € 7,50
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

De Rotterdamse rapper Far I heeft het niet zo op brag en boast. De rapper probeert juist boeddhistische wijsheden te verwerken in zijn songs. Aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen, bewogen, leven, probeert de Far I de cyclus van leven en wedergeboorte te doorbreken. Naar deze cyclus, het wiel van Samsara, is ook het langverwachte album, ‘Samsara’, vernoemd.

Live speelt Far I het liefst met een band. Los van dat zijn muziek dan door een breder publiek gewaardeerd kan worden, geeft het ook meer ruimte om alles uit de kast te trekken.

Support: HardHeaderz

HardHeaderz is het label waar ook Far I op te vinden is. Een label dat geen onderscheid maakt binnen subgenres van hiphop, als het maar recht uit het hart komt.