donderdag 31 januari 2019

FAIS Reflection Acoustic Tour

In 2016 debuteerde de Rotterdamse Fais in de top-40 met het nummer ‘Hey!’ in samenwerking met Afrojack. Het werd de grootste hit van 2016 en het hield daar niet bij op, want na ‘Used To Have It All’ bleek het maar goed dat Fais de meest succesvolle Nederlandse debutant in de hitlijsten was.

 

pop
Archief
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Door zijn doorbraak wisten een hoop mensen meteen van Fais af, niet alleen door succes in de top-40, maar ook als meest erkende Nederlandse act van 2016 en daar werd hij mee beloond via een top-40 award.  Na meerdere samenwerkingen met de top DJ Afrojack verscheen in april 2017 zijn eerste solo-track, ‘Ask Me Tomorrow’. Andere hits zoals: ‘Know You Better’ en ‘Make Me Do’ werden ook nog eens in 2018 door Radio 538 uitgeroepen tot Alarmschijf.

Volgend jaar gaat Fais akoestisch en dat wordt een hele bijzondere, want zo puur heb je de zanger en songwriter nog nooit gehoord. Verwacht van al zijn hits de uitgeklede versies, die net zo gemakkelijk door Fais’ adembenemende pianospel worden gedragen als door de opzwepende elektronische producties waarvan je ze kent. Ga 31 januari met Fais terug naar de kern.

"Fais heeft een uniek stemgeluid. Je mag blij zijn als je zo iemand ooit tegen het lijf loopt".

Afrojack aan Billboard Magazine.