EP RELEASE MS. ABA [livestream]

donderdag 12 november 2020 2020

MS.ABA komt met haar verfrissende sound naar Den Haag. Op vrijdag 30 oktober 2020 komt ‘Rooted’ uit, MS.ABA’s langverwachte debuut-EP. Vijf songs vol R&B/Soul en West- Afrikaanse klanken die je meevoeren langs de klanken waar ze mee opgroeide. Op donderdag 12 november wordt deze muzikale reis werkelijkheid in PAARD. Laat je veroveren door de gepassioneerde MS.ABA en haar introductie van Afrocentric Soul.

Kijk via de onderstaande link naar de GRATIS livestream!

ABA EP RELEASE: LIVESTREAM

De stream start om 20:00, 12 nov.

 

 

rnb Soul West-Afrikaans
archief
  • livestream online (vanuit PAARD)
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Augustina Austin, beter bekend als MS.ABA heeft een ongekende passie voor muziek, wat begon op jonge leeftijd.
In haar tienerjaren wist ze zeker dat ze geboren was om muziek te maken en op te treden. Met de optredens van MS.ABA in Nederland en Ghana is ze met haar verfrissende sound, vastbesloten om haar kenmerken op internationale gronden achter te laten.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

“ “My music is my way of showing a bit of what makes me a proud African. I and the producers I am working with have all grown up with African music and influences from other music genres. So this is a perfect collaboration.'' “

MS. ABA