donderdag 12 november 2020

EP RELEASE MS. ABA

We gaan ons best doen om zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. Dit betekent wel dat we met elke artiest opnieuw rond de tafel moeten over de nieuwe situatie. Zodra er duidelijkheid is, ontvangen ticketkopers mail over wat het definitieve plan wordt voor het concert of event. Van de tickethouders vragen we om wat geduld. We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk van informatie te voorzien, maar het kan even duren voordat dingen duidelijk zijn.

MS.ABA komt met haar verfrissende sound naar Den Haag. Op vrijdag 30 oktober 2020 komt ‘Rooted’ uit, MS.ABA’s langverwachte debuut-EP. Vijf songs vol R&B/Soul en West- Afrikaanse klanken die je meevoeren langs de klanken waar ze mee opgroeide. Op donderdag 12 november wordt deze muzikale reis werkelijkheid in PAARD. Laat je veroveren door de gepassioneerde MS.ABA en haar introductie van Afrocentric Soul.

R&BSoulWest-Afrikaans
Koop tickets
  • € 12,50
  • € 12,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Augustina Austin, beter bekend als MS.ABA heeft een ongekende passie voor muziek, wat begon op jonge leeftijd.
In haar tienerjaren wist ze zeker dat ze geboren was om muziek te maken en op te treden.

Met de optredens van MS.ABA in Nederland en Ghana is ze met haar verfrissende sound, vastbesloten om haar kenmerken op internationale gronden achter te laten.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca is gesloten en er mag geen drank of eten genuttigd worden. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

My music is my way of showing a bit of what makes me a proud African. I and the producers I am working with have all grown up with African music and influences from other music genres. So this is a perfect collaboration

MS.ABA