Axel van Dijk
zaterdag 21 november 2020

ENGEL

Twintig jaar geleden maakte een piepjonge Engel zijn debuut op CD. Inmiddels heeft de rapper meer dan tien albums op zijn naam staan en onderscheidt hij zich moedwillig in de Nederlandse muziekscene met een geheel eigen sound, thematiek en bijzondere samenwerkingen. In 2020 viert Engel zijn 20-jarig jubileum en dat laat hij niet ongemerkt voorbij gaan. Bewapend met een verzamelalbum (Alles Nog Open) en een nieuwe liveshow komt de openhartige rapper 21 november naar  PAARD.

Klinkt als klassieke hiphop met een eerlijke inslag
Koop tickets
  • € 12,50
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Reisgenoten

Op zijn nieuwe single noemt Engel zijn fans ‘reisgenoten’. Een grote groep die al ruim tien jaar trouw met hem meereist. Dankbaar en altijd bevlogen heeft de rapper gesleuteld aan een show die past bij de intieme setting van het anderhalvemeterpoppodium. In gezelschap van Just, Surya, DJ Native en zanger/gitarist Jawek Kamstra speelt Engel zijn songs. Muziek voor nieuwe passagiers en voor reisgenoten van het eerste uur.

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.

"Een troubadour met liefde voor het ambacht."

Engel – ‘Reisgenoten’