Axel van Dijk
vrijdag 5 februari 2021

ENGEL [Nieuwe datum]

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst van naar 5 februari 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen

Twintig jaar geleden maakte een piepjonge Engel zijn debuut op CD. Inmiddels heeft de rapper meer dan tien albums op zijn naam staan en onderscheidt hij zich moedwillig in de Nederlandse muziekscene met een geheel eigen sound, thematiek en bijzondere samenwerkingen. In 2020 viert Engel zijn 20-jarig jubileum en dat laat hij niet ongemerkt voorbij gaan. Bewapend met een verzamelalbum (Alles Nog Open) en een nieuwe liveshow komt de openhartige rapper 21 november naar  PAARD.

Klinkt als klassieke hiphop met een eerlijke inslag
Koop tickets
  • € 12,50
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Reisgenoten
Op zijn nieuwe single noemt Engel zijn fans ‘reisgenoten’. Een grote groep die al ruim tien jaar trouw met hem meereist. Dankbaar en altijd bevlogen heeft de rapper gesleuteld aan een show die past bij de intieme setting van het anderhalvemeterpoppodium. In gezelschap van Just, Surya, DJ Native en zanger/gitarist Jawek Kamstra speelt Engel zijn songs. Muziek voor nieuwe passagiers en voor reisgenoten van het eerste uur.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

"Een troubadour met liefde voor het ambacht."

Engel – ‘Reisgenoten’