woensdag 22 juni 2022

EEFJE DE VISSER In Amare

Sylvie Kreusch

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Eefje de Visser speelde met haar solo tour vorig jaar in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Hier liet ze al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze ook de land en taalgrenzen voorbij gaat. Nu komt ze met nieuwe muziek en haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting. Bepakt met een splinternieuwe plaat, komt ze op 22 juni 2022 naar AMARE.

elektronischintiem
Koop tickets
  • €27,50
  • Amare
  • 19:30
  • 20:30

Eefje de Visser, kortweg Eefje, is een singer/songwriter die graag schildert met alle kleurencombinaties die muziek te bieden heeft. Op haar debuutplaat ‘De Koek’ hoor je jazz, folk en zelfs hip hop terugkomen, met als rode draad de eigenwijsheid die dit Goudse talent kenmerkt. Nu is het dus tijd voor een nieuwe fase, de elektronische kant van de muziek. Maar het belooft nog even intrigerend en meeslepend te zijn als je van Eefje bent gewend.

Support: Sylvie Kreusch
Sylvie Kreusch zullen de meeste muziekliefhebbers kennen als frontvrouw van de Belgische indie-popband Soldier’s Heart en als de vrouwelijke tegenpool van Maarten Devoldere in Warhaus. Inmiddels timmert Kreusch onder eigen naam solo aan de weg. Op de ep BADAA BING! BADAA BOOM! gaat Kreusch – vergezeld door bedwelmende ritmes – van fluisteren tot schreeuwen in luttele seconden. Inmiddels wordt de zangeres opgepikt door de internationale muziek- en modepers.