vrijdag 20 maart 2020

EEFJE DE VISSER

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Eefje de Visser speelde met haar solo tour vorig jaar in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Hier liet ze al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze ook de land en taalgrenzen voorbij gaat. Nu komt ze met nieuwe muziek en haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting. Op Into The Great Wide Open en op Pukkelpop kun je alvast een glimp opvangen van het nieuwe materiaal, wat begin volgend jaar uitkomt. En zo komt ze bepakt met een splinternieuwe plaat op 20 maart naar het Paard.

elektronischintiemNederlandstalig
Koop tickets
  • € 17,50
  • € 22,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Eefje de Visser, kortweg Eefje, is een singer/songwriter die graag schildert met alle kleurencombinaties die muziek te bieden heeft. Op haar debuutplaat ‘De Koek’ hoor je jazz, folk en zelfs hip hop terugkomen, met als rode draad de eigenwijsheid die dit Goudse talent kenmerkt. Nu is het dus tijd voor een nieuwe fase, de elektronische kant van de muziek. Maar het belooft nog even intrigerend en meeslepend te zijn als je van Eefje bent gewend.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur