dinsdag 14 december 2021

EEFJE DE VISSER [nieuwe datum]

Sylvie Kreusch

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar de datum 14 december 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Eefje de Visser speelde met haar solo tour vorig jaar in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Hier liet ze al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze ook de land en taalgrenzen voorbij gaat. Nu komt ze met nieuwe muziek en haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting. Op Into The Great Wide Open en op Pukkelpop kun je alvast een glimp opvangen van het nieuwe materiaal, wat begin volgend jaar uitkomt. En zo komt ze bepakt met een splinternieuwe plaat op 20 maart naar het Paard.

elektronischintiem
uitverkocht
  • € 20,00
  • € 22,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Eefje de Visser, kortweg Eefje, is een singer/songwriter die graag schildert met alle kleurencombinaties die muziek te bieden heeft. Op haar debuutplaat ‘De Koek’ hoor je jazz, folk en zelfs hip hop terugkomen, met als rode draad de eigenwijsheid die dit Goudse talent kenmerkt. Nu is het dus tijd voor een nieuwe fase, de elektronische kant van de muziek. Maar het belooft nog even intrigerend en meeslepend te zijn als je van Eefje bent gewend.

Support: Sylvie Kreusch
Sylvie Kreusch zullen de meeste muziekliefhebbers kennen als frontvrouw van de Belgische indie-popband Soldier’s Heart en als de vrouwelijke tegenpool van Maarten Devoldere in Warhaus. Inmiddels timmert Kreusch onder eigen naam solo aan de weg. Op de ep BADAA BING! BADAA BOOM! gaat Kreusch – vergezeld door bedwelmende ritmes – van fluisteren tot schreeuwen in luttele seconden. Inmiddels wordt de zangeres opgepikt door de internationale muziek- en modepers.