zaterdag 20 november 2021

DUBIOZA KOLEKTIV [nieuwe datum]

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst, ditmaal naar de datum 20 november 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Deze Bosnische band staat garant voor een feest van gigantische proporties. Moshpits en algehele extase is de dagelijkse gang van zaken bij Dubioza Kolektiv.  Kolektiv mixt reggae, ska, hiphop en rock met de volksmuziek uit het land waar de heren vandaan komen. Daarbij wordt er een dikke, politiek geladen (lees: uiterst linkse) saus over de nummers gegoten, die niet belerend maar juist gezellig is. Dansen, springen en meeblèren is het devies, en verwacht maar dat je je wekelijkse portie cardio hebt gehad na deze show.

Klinkt als La Pegatina, Russkaja, Baciamolemani
Koop tickets
  • € 22,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Dubioza Kolektiv is bevestigd voor Lowlands en stond eerder al op Down The Rabbit Hole, Werfpop en nog veel meer festivals en zalen in Nederland. Op elk van deze momenten was er één gemene deler: alles ging kapot! Dus wij hebben een restauratieploeg ingehuurd voor de volgende dag en kijken uit naar de show van de band.

 

"Een grote chaos in de tent en een publiek dat harder moet lachen dan een stonede clown met een lachkick."

3voor12 over Dubioza Kolektiv op DTRH 2016