DOUBLE BILL: JAH & STAY AWAY FROM DANTE

woensdag 1 mei 2024 2024

Op 1 mei slaan de Amsterdamse Hip Hop artiesten JAH & Stay Away From Dante de handen in één voor een nieuwe Double Bill show in Paardcafé! Met Double Bill paren wij twee acts waarvan wij denken dat er een muzikale match is. Twee hoofdacts, dubbel zo veel ontdekken, dubbel plezier.

JAH, een moderne Hip Hop-artiest uit Amsterdam, baart opzien in de muziekwereld met zijn eigen stijl van Hip Hop en zijn meeslepende lyrische vaardigheden. JAH vindt inspiratie in de diverse bevolking en het rijke culturele erfgoed van zijn stad. Met zijn muziek overschrijdt hij conventionele grenzen met een primair genre van hiphop waarin componenten van R&B, soul en zelfs elektronische muziek zijn geïntegreerd. Zijn teksten, die sociale kwesties, persoonlijke ervaringen en de moeilijkheden van het moderne leven onderzoeken, maken zijn muziek krachtig en echt. Zijn boeiende vertelvaardigheden, in combinatie met zijn vloeiende en flexibele flow, trekken luisteraars aan en maken een blijvende indruk. Zijn avant-gardistische muziek verlegt de grenzen van het genre en geeft zijn publiek een nieuwe en opwindende luisterervaring.

Stay Away From Dante! AKA Emmanuel Adomah Boateng of in het kort Dante is een artiest/producer/songwriter uit Amsterdam-Zuidoost.

Hij is geïnspireerd door een veelheid aan artiesten zoals The Beach Boys, The Strokes, Stevie Wonder, Pharrell Williams, Tyler, the creator en Kanye West
Dante probeert met zijn muziek gevoelens van liefde, jeugd en soortgelijke emoties in mensen op te wekken. Dit doet hij met persoonlijke teksten en dromerige instrumentals. Daarnaast is hij gedreven om de creatieve horizon van de Nederlandse muziekindustrie te verbreden door zijn muziek en kunst op een unieke manier te presenteren.

Dit is een gratis show. Je hoeft je enkel te registreren door een ticket te claimen.

 

 

Hip Hop-
archief
  • Café
  • 20:00
  • 20:30
Nieuwsbrief