DOMI & JD BECK & METROPOLE ORKEST

zondag 12 november 2023 2023

In november 2023 komen de werelden van DOMi & JD BECK, Metropole Orkest en Jules Buckley samen. Verwacht gloednieuwe arrangementen, adembenemende grooves, tunes vol humor en een overweldigend orkestgeluid.

De muziek van DOMi & JD BECK vindt zowel humor als grootsheid in harmonische complexiteit, ritmische wendbaarheid en snelheid. DOMi geeft de voorkeur aan sounds die putten uit jazzfusion uit de jaren 70 en de kleurrijke blips van Pokémon-soundtracks uit de jaren 2000, terwijl JD BECK zijn snare afstemt en speelt op manieren die elektronisch klinken, IDM en boom bap komen samen.

Voor liefhebbers van Louis Cole, Athletic Progression EDM fusion Jazz
archief
  • Amare
  • 20:15
  • 20:15
Nieuwsbrief

Het duo deelt het podium met GRAMMY-winnaars Metropole Orkest en Jules Buckley. Met jazz, pop, wereldmuziek en filmmuziek deelde het Metropole Orkest het podium met legendes als Ella Fitzgerald, Dizzy Gillespie, Pat Metheny, Brian Eno, Herbie Hancock, The Basement Jaxx en Bono.

Tijdens de samenwerking tussen DOMi & JD Beck en het Metropole Orkest komen twee werelden samen en ontstaat er een unieke en spannende muzikale reis. Metropole Orkest zorgt voor een warme en rijke klank, DOMi & JD BECK voegen verrassende en vernieuwende geluiden toe. Samen creëren ze een interessante en verbazingwekkende mix van genres die zowel liefhebbers van jazz als elektronische muziek zal aanspreken.