vrijdag 15 oktober 2021

DIGGY DEX [UITVERKOCHT]

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Draai met Diggy Dex mee op het lied van het leven in de Carrousel clubtour! In zijn verhalen op melodieën neemt de Amerfoortse ‘chanson’ rapper je mee op reis naar zijn binnenwereld. Hij blijft trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tegelijkertijd de drive om andere muzikale paden te bewandelen. Zo was Franse popmuziek een grote bron van inspiratie voor Carrousel, zijn nieuwste album die in september uitkomt. 15 oktober 2021 te zien in PAARD. Kaartverkoop start 3 juli om 10:00.

hiphoppopRap
Archief
  • € 22,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Hij schitterde het afgelopen jaar in het programma Beste Zangers en bij de succesformatie The Streamers liet Diggy Dex blijken dat het pad van zang hem niet onbekend is. Dat is zuiver te horen op zijn laatste album, waar zijn zangstem een prominente plek inneemt. De artiest zet zijn rondreis voort in de Carrousel clubtour. Even verhalende als fonkelende tunes komen recht in het hart binnen en trekken je mee in een wereld van verwondering.

Op zijn muzikale reis legt Diggy Dex veel memorabele momenten vast. Zijn debuut als soloartiest maakt hij in 2006 met Verhalen Vanuit De Sofa. Sinds zijn tweede album Mayonaise Voor De Ziel uit 2008 bewijst hij een geboren live-act te zijn. Ook in de hitlijsten scoort Dex. Zijn liedje Slaap Lekker (Fantastig Toch) met Eva de Roovere wordt een top3 hit in Nederland en België. Het nummer is afkomstig van zijn derde album Lange Nachten, Korte Dagen, dat in 2010 verschijnt.

"De feelgood hiphop van de Amersfoortse rapper is lief en met een positieve boodschap."

Mark Siera – Leidsch Dagblad