DI-RECT In Amare

zaterdag 2 november 2024

Deze show vindt plaats in Amare

DI-RECT komt terug naar Amare! De energieke Haagse band is onderweg met hun nieuwe tour: Sphinx, en daar mag een optreden in hun thuisstad natuurlijk niet bij ontbreken. De muziek van DI-RECT is een energieke mix van rock, soul, pop en indie, ontstaan door een decennialange vriendschap en een berg vertrouwen in elkaar. Een discografie en een track record qua live shows waar je ‘u’ tegen zegt, met als recente kers op de taart drie eigen shows in een volledig uitverkocht Ahoy. Kortom, DI-RECT is niet te stoppen.

 

UITVERKOCHT
TICKETSWAP
  • Amare
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

De band won een Nederlandse Edison Award voor hun album Wild Hearts uit 2020 en scoorde hits met nummers als Soldier On, Times Are Changing en Through The Looking Glass. Waar ze ook staan, met DI-RECT kun je rekenen op een enerverende avond vol publieksfavorieten en gedurfde keuzes.

Deze show is in samenwerking met Amare. PAARD en Amare hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks meerdere grote popconcerten te organiseren in de concertzaal van Amare. Dit concert is onderdeel van deze samenwerking.