Set Vexy
zaterdag 28 december 2019

DI-RECT

Banji

Na een jaar waarin meer dan 20 theaters strak uitverkocht waren en de band het met hun voorstellingen de intieme kant opzocht is het op 28 december tijd om alle energie weer uit de kast te halen bij hun enige clubshow van het jaar! De mannen zijn al bijna 20 jaar onderweg en daar laat het Paard liever geen gras over groeien. Paard heeft een bijzondere band met DI-RECT en elke show in hun geboortestad voelt als een thuiswedstrijd die ze keer op keer met 10-0 winnen.

Archief
  • € 32,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Daarmee bedoelen we natuurlijk steevast uitverkochte shows (lees: binnen 3 uur) en een Grote Zaal met zoveel energie dat het uit zijn voegen barst. Wij konden ons geen beter einde van het jaar voorstellen en we hopen dat jullie net zoveel zin hebben om het Paard met hen af te breken.

 

Support: Banji is een nieuwe Nederlandse band bestaande uit vier frisse jongens. Het project ademt funky, wankele beats, synths die de gekste geluiden maken en zo nu en dan een CATCHY REFREIN! Met een voorliefde voor R&B, alternatieve pop en een klein vleugje hiphop, is Banji er klaar voor om alle zalen en festivals over te nemen.

Di-rect overtuigt, Veenendaals zang is overrompelend goed en dat tilt de band op.

NRC over theatershow