Set Vexy
zaterdag 28 december 2019

DI-RECT

Deze show is uitverkocht, maar we hebben een extra show toegevoegd op 29 december! Tickets daarvoor vind je hier.

DI-RECT, Paard, 28 december. Meer woorden zouden we er eigenlijk niet aan vuil hoeven te maken, maar we doen het toch.

Na een jaar waarin meer dan 20 theaters strak uitverkocht waren en de band het met hun voorstellingen de intieme kant opzocht is het op 28 december tijd om alle energie weer uit de kast te halen bij hun enige clubshow van het jaar! De mannen zijn al bijna 20 jaar onderweg en daar laat het Paard liever geen gras over groeien. Paard heeft een bijzondere band met DI-RECT en elke show in hun geboortestad voelt als een thuiswedstrijd die ze keer op keer met 10-0 winnen.

uitverkocht
  • € 32,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Daarmee bedoelen we natuurlijk steevast uitverkochte shows (lees: binnen 3 uur) en een Grote Zaal met zoveel energie dat het uit zijn voegen barst. Wij konden ons geen beter einde van het jaar voorstellen en we hopen dat jullie net zoveel zin hebben om het Paard met hen af te breken.

Di-rect overtuigt, Veenendaals zang is overrompelend goed en dat tilt de band op.

NRC over theatershow

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur