DEF AMERICANS

vrijdag 23 februari 2018 2018

Een Johnny Cash tributeshow met de swing, sfeer en rebellie van de legendarische Amerikaanse outlaw; laat dat maar aan Def Americans over! De songs die Johnny Cash zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen, worden opnieuw leven ingeblazen. De band schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun recordings rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American recordings.

archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30
Nieuwsbrief

Het moment dat de grote liefde in Johnny’s leven, June Carter Cash, zich op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show, wanneer Kim “Carter” zich bij het gezelschap voegt, gaat het broeien voor en op het podium en samen met de zaal en wordt de show haast in hogere sferen bezegeld met de beste June en Johnny songs.
Def Americans kunnen inmiddels terugblikken op een flinke showgeschiedenis. Ze stonden op 27 februari 2017 nog in Paard en op 23 maart 2018 kunnen we weer van ze genieten. Ook hebben ze naast heel wat andere clubs, cafés en dorpsfeesten ook de grote festivals aangedaan. Festivals als Paaspop, Dauwpop, Nirwana’s Tuinfeest en Huntenpop hebben de band inmiddels op de planken gehad.