DEATH VALLEY GIRLS

Engelachtige zang met protopunk riffs

woensdag 10 april 2024

Op 10 april 2024 verdwijn je in de magische wereld van Death Valley Girls. De band uit LA neemt je mee op een sprookjesachtige reis langs protopunk riffs, pakkende melodieën en engelachtige, ruwe zang.

koop tickets
  • €20,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

De laatste release van Death Valley Girls, ‘Island in the Sky’, vertoont een andere benadering dan hun vorige albums. Tijdens de ziekteperiode van de zangeres Bloomgarden wilde ze zich meer richten op het schrijven van introspectieve muziek. In haar eerdere werk schreef ze voornamelijk om haar luisteraars te helpen om te gaan met hun eigen lijden. Tijdens haar ziekte begon ze zich meer naar binnen te richten, en dit markeerde voor het eerst dat ze bewust nadacht over haar eigen lijden.

Op ‘Island in the Sky’ gebruikt ze het album als een handleiding voor spirituele genezing en als een routekaart voor toekomstige incarnaties van het zelf.

Support: Mo Bedick
Mo Bedick, de naam brengt je misschien in verwarring als je denkt aan de stoffige oude roman van Herman Melville. Maar vergis je niet, Mo Bedick is allesbehalve stoffig. Deze band herdefinieert psychedelische indiemuziek met grote verwachtingen. Geïnspireerd door de grootste hits van shoegaze, psychedelische rock, hiphop en future jazz, hypnotiseert Mo Bedick de luisteraars met unieke en betoverende melodieën, die een Disney-achtig gevoel creëren. Zoals we weten van Disney-films, is er altijd een onverwachte en complexe wending. Mo Bedick lijkt niet onbekend met dit concept, want dodelijke ritmes en vlijmscherpe riffs kunnen je dromerige staat van zijn onverwacht in een hartslag verpletteren.

DEATH VALLEY GIRLS

woensdag 10 april 2024

koop tickets