zaterdag 26 januari 2019

DE RAAD VAN TOEZICHT

Gepresenteerd door Paard en Projazz

De Raad van Toezicht is een 12-koppige band uit Arnhem. In 2016 braken ze door en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken op de grote jazzfestivals in Nederland, zoals North Sea Jazz. De energie van de Raad van Toezicht is aanstekelijk: elk optreden mondt steevast uit in een feestje. Jazz en funk zijn de basis ingrediënten, maar met 12 bandleden kan je je voorstellen dat het moeilijk is om het bij één genre te houden. En daarom hoor je verschillende invloeden terug in hun muziek. Van knallende rock tot Afrikaanse-, latin- en westernmuziek.

Archief
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

De band werd niet voor niets opgemerkt door de grote media. Toen de band in april 2017 hun debuutalbum ‘De Raad’ uitbracht, konden meer positieve recensies niet uitblijven. De Raad werd een vaak gevraagde gast bij DWDD en staat inmiddels synoniem voor de nieuwe generatie van Nederlandse jazztalenten. In 2018 staat er een uitgebreide clubtour op de planning, waarbij ze het Paard gelukkig niet overslaan. Verwacht spontaniteit en een sterke groove waar je de hele avond op wil dansen!

Met dit concept kan de band in heel Nederland en zelfs daarbuiten aanslaan.

3voor12 Gelderland

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur