donderdag 20 oktober 2022

DE LIKT

DE LIKT TREED VOOR DE LAATSTE KEER OP MET DEZE AFSCHEIDSTOUR! Op ‘Ctrl-Alt-Delikt’ flirt De Likt met een retro-digitale, soms early 90’s game-achtige sound. Tegelijk zoekt het steeds een organische, soms analoge vibe op. Op het nieuwe album knalt De Likt als vanouds, maar bewijst het ook een volwassen act geworden te zijn. Dit najaar komt EINDELIJK dit langverwachte derde album uit. Je ziet De Likt op 20 oktober 2022 bij PAARD!

Archief
  • € 20,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 3,00 servicekosten

De Likt brak in 2015 bij het grote publiek door met hun eerste single ‘Ja Dat Bedoel Ik’. Kort daarop volgde het naamloze debuutalbum met singles als ‘Bloed Aan De muur’ en ‘Finidi George’. Hiermee eisten frontman Jordy Dijkshoorn en producer-duo Giorgi Kuiper en John van Beek hun plek op in het Nederlandse livecircuit. Zo’n beetje elke zaal en elk festival in Nederland speelden ze plat met hun energieke liveshows vol stagedives, crowdsurfen, moshpits en walls of death. In 2016 bleek De Likt zelfs het liverecord van meest gespeelde festivalshows in Nederland te dragen.

Support: SUBFICTION 
SUBFICTION is een mysterieuze artiest die een interessante mix van instrumentele en elektronische muziek maakt in zowel visuele en muzikale werelden. SUBFICTION neemt de luisteraar mee naar deze twee werelden en onderzoekt tijdens zijn muziek het grensgebied tussen realiteit en fictie.

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.