donderdag 22 oktober 2020

DE KIFT

De veelkoppige, poëtische fanfare-punkband De Kift is een graag geziene gast in PAARD. Vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie. Een megamooie mix van magnetiserende muziek, met Nederlandstalige liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur. 22 oktober in PAARD.

Nederlandstaligpoëzie
Koop tickets
  • € 18,50
  • Kleine Zaal / Small Hall
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Met de zomerzon in het vizier komt dit veelkoppige orkest met veertien spiksplinternieuwe, feestelijke dans-, wals-, en treurnummers binnenkort met een nieuwe plaat ‘Hoogriet’. Samen met oude en nieuwe vrienden vormt dit 12e (!) album een markering in de tijd waarin alle inspiratiebronnen van de afgelopen drie decennia voor De Kift samenkomen.

Water Wieg Me – een muzikale ode aan de droefnis
De Kift, en in het bijzonder hun frontman Ferry Heijnen speelt een grote rol in de documentaire Water Wieg Me. Hij werd in 2019 vertoont op het IDFA en is zaterdag 4 april te zien in Het Uur van de Wolf, om 23.05 uur op NPO 2. De Volkskrant schreef: Een fraaie docu om de moed erin te houden in tragische tijden. De vertellers van de droevige verhalen knappen er bepaald flink van op. De Rover laat de treurnis toepasselijk eindigen met het uitbundige Feesten, feesten, feesten! 

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.