donderdag 22 oktober 2020

DE KIFT

Update over Corona maatregelen: De show gaat door in een 30 personen setting. De kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht over het annuleren en refunden van hun oude tickets en mogelijkheden om bij de 30 personen setting aanwezig te zijn. Heb je een ticket, maar geen mail ontvangen, laat het ons weten via [email protected] 

De veelkoppige, poëtische fanfare-punkband De Kift is een graag geziene gast in PAARD. Vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie. Een megamooie mix van magnetiserende muziek, met Nederlandstalige liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur. 22 oktober in PAARD.

Nederlandstaligpoëzie
Archief
  • € 18,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Met de zomerzon in het vizier komt dit veelkoppige orkest met veertien spiksplinternieuwe, feestelijke dans-, wals-, en treurnummers binnenkort met een nieuwe plaat ‘Hoogriet’. Samen met oude en nieuwe vrienden vormt dit 12e (!) album een markering in de tijd waarin alle inspiratiebronnen van de afgelopen drie decennia voor De Kift samenkomen.

Water Wieg Me – een muzikale ode aan de droefnis
De Kift, en in het bijzonder hun frontman Ferry Heijnen speelt een grote rol in de documentaire Water Wieg Me. Hij werd in 2019 vertoont op het IDFA en is zaterdag 4 april te zien in Het Uur van de Wolf, om 23.05 uur op NPO 2. De Volkskrant schreef: Een fraaie docu om de moed erin te houden in tragische tijden. De vertellers van de droevige verhalen knappen er bepaald flink van op. De Rover laat de treurnis toepasselijk eindigen met het uitbundige Feesten, feesten, feesten! 

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca van PAARD is gesloten maar bezoekers mogen wel zelf meegebracht water consumeren. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.