DAWN BROTHERS

zaterdag 13 april 2024 2024

Dawn Brothers komen op 13 april naar PAARD! Wie de Dawn Brothers aan het werk ziet, wordt  onherroepelijk meegezogen in de muzikale wervelwind die over het podium raast. Het gaat alle kanten op, waarbij rock, folk, blues en soul ogenschijnlijk moeiteloos worden vermengd tot een onweerstaanbare cocktail. Het is dat prikkelende ‘wat gebeurt hier allemaal’-gevoel dat maakt dat je zélf onderdeel van deze Rotterdamse band zou willen zijn. Een band die perfect op elkaar is ingespeeld, spelplezier uitstraalt en waarbij de liefde voor de muziek door elke ader giert.

Voor liefhebbers van Levi Vis, DeWolff, Merel Sophie Blues folk rock Soul
archief
  • €20,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Ze mogen dan de bescheidenheid zelve zijn, de Dawn Brothers zijn op ‘Alpine Gold’ niet bang om de Doos van Pandora open te trekken en een golf van eigenzinnige, spannende en originele muziek over hun publiek uit te storten, die ze betoverd zal achterlaten.

Alpine Gold‘, het nieuwe album van Dawn Brothers, is nu uit bij Excelsior Recordings.

Support: JesperJesper

De vierkoppige band JesperJesper is opgericht door Jesper Albers, die je kunt kennen als drummer van rockband Paceshifters, Mozes And The Firstborn en het Australische Wolfmother. Ditmaal fungeert hij als zanger/gitarist. Met hun aanstekelijke liveshows laat de Zwolse band zien dat plezier maken hoog in het vaandel staat. De alt-country met vleugen van 90’s indierock doet denken aan acts als Ryan Adams en The Replacements met uitstapjes naar de rootsy muziek van Neil Young. Na een succesvolle Popronde en tal van andere shows zag de debuut EP ‘Keep An Eye Out’ het daglicht in november 2023 op het label Goomah Music. Nieuwe muziek is in de maak en live zijn ze dit jaar vaak te bewonderen!